Cassi Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2008 Ja osobiście miło bym przywitała Shoutbox'a. Na moim forum używam tego z cbox i nie narzekam, ale nie neguję, że są też inne fajne i dobre. Tylko kwestia, czy to tutaj sie przyjmie, bo na forum, gdzie bywają ludzte, którzy znają się chociażby internetowo, to funkcjonuje całkiem miło. Bo można się chociażby przywitać z osobami nie zalogowanymi, pogadać na luzie, bez włażenia w tematy. To taki rodzaj czatu. Na forum mniej uczęszczanym, gdzie ludzie "pojawiają się i znikają" uzyskując żądane odpowiedzi, to może być po prostu martwy dział straszący pustkami. Ale od czego klawisz delete w razie potrzeby? Hmm, sama nie wiem. Może też inni się wypowiedzą. A tak ogólnie nowa skórka też by nieco dobrego zrobiła. Ta domyślna jest taka uboga, na odwal się. Każdy uczeń od niej zaczyna. Możnaby kontynować kolorystykę (i styl) strony feromony.pl itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2008 Good Idea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emceHa Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2008 Dla mnie tam skórka nie robi większego znaczenia, jednak sb myslę że by się zdał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 Wszystkie Wasze pomysły są brane pod uwagę! A więc piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie. Postaramy się wdrożyć wszystko to, co jest wartościowe i może się przydać całemu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Jeśli można to chciałbym dorzucić jeden pomysł na sprawniejsze przeglądanie wątków na forum. Na kilku innych forach spotkałem się z takim rozwiązaniem że najeżdżając kursorem na wątek bez bezpośredniego otwierania go wyświetla się nam w ramce kawałek pierwszego i ostatniego posta w tym wątku. Myślę że jest to dobre rozwiązanie które pozwala zaoszczędzić trochę czasu (nie trzeba otwierać całego interesującego nas tematu, przewijać strony w dół po to tylko żeby sprawdzić czy ktoś coś dopisał) Przy dużej ilości interesujących nas tematów które śledzimy lecz w których nie uczestniczymy(nie dostajemy emaila z info) byłoby to dużym ułatwieniem . Takie jest moje zdanie a co Wy myślicie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Pomysła fajne, ale fora typu phpBB raczej nie mają takich opcji. Już skrypt phpbb by Przemo oferuje ich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Mnie intersuje TEmat zwiazany z tlumaczeniem postow, historii zza granicy. TO znaczy ich tlumaczenie na jezyk polski . MYsle ze dzieki temu dowiemy sie wielu rzeczy takich ktorych na tym forum nie zanjadziemy a i BEDZIEMY BOGATSI O WIEKSZA WIEDZE NA TAMAT FERO I ICH DZIALANIACH I APLIKACJI. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 kkkkk0 - czyl interesowałoby Cię rozwinięcie działu Media na temat feromonów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid0032 Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 Cassi, przemo to jest modyfikacja phpbb. Kazde phpbb zawiera aktywne dymki, wystarczy ustawic w panelu administracyjnym. Oczywiscie jestem calkowicie za tym zeby wlaczyc ta opcje :] Dodam jeszcze: Zrobienie wiecej for. Zeby do kazdego feromonu bylo oddzielne forum, wtedy nie bylo by tyle mieszaniny z szukaniem. Kazdy od razu wiedzial by gdzie wchodzic. Nawet nie trzeba by bylo uzywac opcji szukaj, bo wszystko by bylo jasne. Daje przyklad: Ogólne dyskusje na temat Pheromax Pheromax w uwodzeniu Pheromax w związku Pheromax w pracy i na co dzień I tak z kazdym dostepnym feromonem na feromony.pl To jest jeden przyklad. Nie musi byc tak doslownie, ale przedstawiam tylko swoja wizje tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 !! Bardzo dobry pomysł. Zobaczymy co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 Doczekamy się shout-boxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 tez jestem za b. dobry pomysl tylko kiedy to nastąpi gdy sie ziemia roztapi a co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Ja na razie to bym skromnie chciała wykasowania postów tego bot'a, co ostatnio nabruździł w kilk postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 Zrobione! Shoutbox jest Posty botów również zostały wykasowane. Jakieś inne życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 odrazu pisze - moge sie podjac zrobienia skorki za free oczywiscie taki prezent dla obslugi od klienta ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 odrazu pisze - moge sie podjac zrobienia skorki za free oczywiscie taki prezent dla obslugi od klienta ;D hmmm działaj! zawsze możesz gotowe przedstawić i wysłać. Gotową propozycję sam też trochę majsterkuję przy web, HTML,CMS,PHP,Flash mój Ulubiony bo mogę wykorzystać w nim animację a jestem grafikiem 3D . ale dość przechwalania się bo nie oto chodzi chciałem przez to powiedzieć że jakby co to służę pomocą pozdrawiam all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 No to jak z tą skórką? Mamy 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi