jaca000 Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 Witam ponownie. Zastanawiałem się odtatnio jak to jest lesbijkami i gejami. Czy oni też mogą używać fero??? Czy np. lesbijka musi używać feromonów mężczyzny, by przyciągać kobiety?? Proszę o odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 Spotkałem się ostatnio na amerykanskiej stronie EBAY.COM.Ta, sa feromony dla lesbijek i gejów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Jak najbardziej, homoseksualiści mogą stosować feromony. Przeprowadzono na ten temat kilka badań. W skrócie jednak można napisać, iż feromony dla mężczyzn, ze względu na zawartość składników androgennych, podkreślają męskość, natomiast kobiece związki estrogenne podkreślają kobiecość. Wszystko więc zależy od tego na jakim przekazie Tobie zależy. Jeżeli chcesz być bardziej męski, zastosuj feromony dla mężczyzn, jeżeli chcesz zniwelować męskość i uwypuklić kobiece strony, zastosuj feromony dla kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 16 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2006 Dzziękuje za odpowiedzi, oczywiście pytałem z ciekawości, gejem jeszcze nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 17 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2006 A co będzie, gdy mężczyzna zastosuje feromony dla kobiet? Na przykład Pheromax? Jaki będzie wpływ na płeć przeciwną oraz "konkurencję"? Kto bardziej zwróci na mnie uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi