annuska Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 po czym rozpoznac ze facet jest zainteresowany? po przeczytaniu wiekszosci tematow na forum wiem juz ze kobiety bawia sie wlosami, ciagle cos poprawiaja, itd. ale co z wami panowie? zanim przejdziecie do dzialania jak rozpoznac ze dziewczyna wam sie podoba? pytam bo zaczynam wierzyc ze im bardziej facet zainteresowany tym mniej to okazuje. stad tez mam drobne trudnosci w zorientowaniu sie czy moje feromony dzialaja czasy ciagniecia dziewczat za warkocze minely... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 dobre pytanie ci bardziej pewni siebie poprostu zaczna sie tobie przygladac wpatrywac gleboko w oczy i po chwili podejdą zagadają zaczna flirtowac itd ci co sa troche wstydliwi bedą sie tobie przygladac ale gdy ty na nich spojrzysz odwruca wzrok bedą przechodzic blisko ciebie i krecic sie jak gó*no w przeręblu jezeli ci sie facet spodoba normalnie do niego podejc przywitaj sie cyt . pytam bo zaczynam wierzyc ze im bardziej facet zainteresowany tym mniej to okazuje niektórzy tak maja moze podejsc do ciebie pogadac kilka sekund i przepasc na chwile albo nie zwracac na ciebie wiekszej uwagi to jest taka taktyka wtedy kobieta mysli sobie fajny facet jest interesujacy przystojny i tak dalej ale dla czego nie zwraca na mnie uwagi i tysiace mysli przebiegaja jej po glowie poprostu nie uderza prosto z mostu bawi sie toba w pozytywny sposób jezeli naprawde mu sie podobasz na pewno pogada troche dluzej albo wezmie nr . tel i sciemni ze niema czasu dłuzej rozmawiac bo ma pilna sprawe do zalatwienia(wtedy kobieta mysli sobie co on ma tak waznego do zalatwienia i czy zadzwoni ) jezeli dostanie nr zadzwoni po kilku dniach z propozycja spotkania kazdy facet reaguje na kobiete inaczej jak uzyjesz np phx spora ilosc facetow poprostu bedzie wstydliwa bedą sie tobie przygladac i unikac kontaktu wrokowego inni natomiast odwrotnie mogą tez poprawiac ubranie ,fryzure na dyskotekach bedą szpanowac przy kolegach jak bedziesz blisko chcac sie tobie przypodobac glosniej rozmawiac zebys slyszala i czesto spogladac w twoją strone itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fero23 Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 Moim zdaniem powinnaś sobie odpowiedzieć na pytanie jakich facetów lubisz tzn. czy nieśmiałych czy odważnych pewnych siebie wówczas sama poczujesz jakie zachowanie zdradzi Tobie że chłopak jest w Twoim typie itd. Jeśli mogę napisać coś o sobie to zawsze uderzałem pierwszy bez ogródek do dziewczyny która mi się podobała, optymizm i dobry żart zawsze skutkują pozytywnie... A fero? Cóż, to tylko subtelne uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 czasy ciagniecia dziewczat za warkocze minely... Nieprawda. Ja jak tylko widzę ładną dziewczynę na końcu, to ciągnę. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 problem moze sie pojawic jak bedzie miala krutkie wlosy a ty sliskie dłonie to co wtedy za nogi czy jak a moze za łonowce hehe stare prechistoryczne motedy mogły by wrucic ja chciec dupe do jaskini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi