koniczynka Napisano 27 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Zamierzam używać Pheromax Woman i mam nadzieję że to pomoże mi w ponad 4letnim związku. i m am takie pytanko: Co może się stać gdy już odstawię feromony? Czy to może wpłynąć negatywnie na mój związek? czy fac et może później całkiem stracić zainteresowanie mną, skoro nie będzie już czuł tyle feromonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 fero podkrecaja pewne stany. po ich stosowaniu twoj facet bedzie bardziej na ciebie nakrecony. a po ich odstawieniu, po prostu wszystko wroci do normy. uzywaj ich jako dodatek do siebie. uzywaj wtedy, gdy ich potrzebujesz. romantyczny wieczor, wspolna kolacja, wyjscie do pubu, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 A tak z ciekawości, czy pheromax woman równie pachnie tak 'uroczo' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kia Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 kiedy pierwszy raz go wachalam czulam niezbyt intensywny ale jednak wyrazny zapach starego potu nawet sie obawialam czy uda sie to czyms przykryc ,teraz nie odczuwam juz tego zapachu,a jesli nawet to jest ledwie wyczuwalny przez krotka chwile ,zrobilam nawet eksperyment i raz czy dwa niczym phx nie przykrylam ,nie spotkalam sie ze stwierdzeniem ze cos brzydko pachnie a i efekty byly niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 6 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2010 Wlasnie jakis czas temu zapomnialem przykryc PHx perfumami i tak poszedlem za zajecia.;p i tu wlasnie podobnie nie widzialem zeby ktos uciekal odemnie wrecz przeciwnie , dziewczyny byly bardzo rozmowne . nawet te z innych grup jakos zagadywaly chociaz nidgy nie bylo tak dluzszej rozmowy. I tu tylko sie bałem jak one ze mna rozmawiaja i nic nie czuja '; ??????? a moze czuły tylko nie chcialy powiedzeic /? nie wiem.;p nie wazne . .... mi sie zdaje ze phx zaczyna smierdzien bardziej nie odrazu jak go zaplikujesz tylko po 3 4 h......to jest moje zdanie zazwyczaj wtedy odczuwam od siebie taki zapach.;p pozdrawiam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 7 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2010 Dopóki nie przedawkujesz to nawet nieprzykryte fero nie są wyczuwalne na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi