Tester18 Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Siemka. Jestem nowym użytkownikiem wiec na poczatku sie przedstawie ;] Mam na imie Piotr i kupilem PHX 14 ml... No wiec zaczne od tego ze pryskam sie tym specyfikiem codziennie przed wyjsciem do szkoly, nie wiem sam czy to dziala czy nie.... jakos jak sie spsikam tym to czuje sie bardziej rozbudzony i w ogole, ale zero reakcji ze strony otoczenia, no poza tym ze jak ostatnio jechalem autobusem to slyszalem jak jakies laseczki mowily ze cos smierdzi dziwnie (spryskalem sie woda toaletowa i PHX - 1 psikniecie). Bede testowac dalej i czekam na jakies reakcje otoczenia...no coz, moze ktos ma jakies rady dla mnie to chetnie skorzystam (dobre rady) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 http://ferum.pl/oto-dlaczego-zbyt-duza-dawka-nie-dziala-t1548.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 potrzyj wezykiem za uszami i szyja. To powinno wystarczyc. Za duza dawke poprostu aplikujesz. zacznij od najmniejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 17 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 Raz moczyc wezyk czy ile razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 No raz. I taka ilosc sobie testuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 Jesli masz pelen flakonik to nie musisz ani razu bo juz jest namoczone:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 17 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 No ostatnio przed impreza uzylem 1 psikniecie pelne i raz wezykiem pojechalem po szyi PHX, troche tego pereciption czy jakos tak tez posmarowalem i wiecie co? 2 laski na jednej imprezie wyrwalem ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 W takim razie gratulacje Ja dzisiaj bylem w pubie, ale jakos malo kobitek sie krecilo I to na otwartym powietrzu siedzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 No jak na powietrzu to chyba trzeba uzywac troche wiecej fero, przynajmniej tak mi sie wydaje Dzis kolejna biba wiec planuje troszq poszalec. Jak myslicie uzyc tylko PHX czy z The edge i tego perepeciption~ tez? Nie chce przedawkowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 The edge lepiej w ogole nie uzywaj bo moim zdaniem dziala odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 Ostatnio będąc na imprezce urodzinowej u znajomego użyłem NPA vel. Edge w ilości około 1 kropli co wg mnie jest raczej dużą dawką. Znajoma do mnie: "ty jesteś dzisiaj jakiś inny, się zmieniłeś...." Nie widziałem jej raptem 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi