aleks120 Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 Postanowiem załozyc drugi temat i zapytac Was czy feromony naprawde sprzwdzaja sie w zyciu codziennym. Planuje kupic własnie cos sprawdzonego,ale ostroznie do tego podchodze,nie jestem do konca przekonany o ich skutecznosci. Mozecie opisac mi jak to było z Wami i czy pomogło?? Bardzo prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 Odpowiem Ci bo jak widac na forum jakos mala aktywnosc ludzi jest :/. W moim przypadku to srednio sie sprawdzaja. Na poczatku jak zaczynalem stosowac to po uzyciu czulem sie bardziej pobudzony i pewniejszy siebie troszke a teraz to nic, zapominam ze mam je na sobie a reakcji ze strony otoczenia brak. Kiedys jak 2 psikniecia dalem i sie spryskalem mocnymi perfumami to w autobusie slyszalem jak dziewczyny za moimi plecami mowily ze cos okropnie smierdzi haha xD, potraktowalem to jako znak ze dziala chyba xD. Moze na ciebie lepiej podzialaja i bedziesz mogl sie cieszyc ich zaletami. Ja kupilem PHX 14 ml, wiem ze drogo wyszlo prawie 300 zl, ale narazie testuje i jak nie bedzie dalej efektow to przeciez moge je odeslac i oddadza mi kase no nie? Ale wolalbym zobaczyc efekty i stosowac je codziennie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks120 Napisano 21 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2009 Moze trzeba czekac na efekt,powiedzmy tydzien lub dwa?? W moim przypadku polecono mi ten http://www.feromony.pl/NPA w sumie nie zaszkodzi spróbowac. Mam nadzieje ze zarówno u Ciebie jak i u mnie zaczna działac. Dzieki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meninblack19 Napisano 21 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2009 Ja tam stosowałem słabiutki feromonik, i mimo niskiego stężenia zauważyłem że dział. Teraz Zakupiłem NPA, tylko szkoda że nie mogę go zbytnio przetestować bo całymi dnimi w ekspresie piszę pracę . Jeśli mowa o skuteczności to najlepiej jak będziesz sie naturalnie zachowywał, aplikując fero. Aktualnie aplikuje pół kropli NPA bo gdy na początku dałem troche ponad 1 to w domu wszyscy zrobili się nienaturalnie podrażnieni i agresywni. Nie mam za dużo czasu na pisanie więc nie miej nic przeciwko jak odeślę Cię na mój pierwszy post po piewrszej aplikacji:D http://ferum.pl/npa-moje-przemyslenia-i-efekty-t1269.html Miłej lektórki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks120 Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Czyli juz zmniej więcej wiem ile używac. Dzieki za posty. Kupuje NPA i w połaczeniu z własnymi perfumami moze da satyfakcjonujacy efekkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 a ja tobie napisze, zebys koniecznie przeczytal: http://ferum.pl/problem-po-przejsciu-na-phx-t1548.html tu jest rozwiazany twoj problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermo Napisano 13 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 Spróbuj jeszcze http://www.feromony.pl/Pheromax piorunujacy efekt na kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert20 Napisano 16 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2009 Kupowałem Pheromax na feromony.pl i wsyztsko było w porzadku. Mozna im zaufac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 18 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2009 Jak dla mnie PHX działa najlepiej w połączeniu, bo sam to tak srednio aczkolwiek tez cos widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwik11 Napisano 25 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Sam to nie.. Trzeba dolac troszke do swoich perfum,chociaz rozne sa praktyki. Jak na razie uzywam NPA z feromony.pl i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi