PC Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Witam Feromomaniacy! Jako klient serwisu feromony.pl otrzymałem 3 kody promocyjne na darmową wysyłkę zamówień o wartości min. 100zł. Chciałbym się nimi z Wami podzielić, jesteś zainteresowany? po prostu napisz! mail:szokowirowka@tlen.pl co ja z tego mam? jeszcze większe rabaty za każdy wykorzystany kod co Ty z tego masz? darmową wysyłkę + feromony, a to naprawdę działa(!!!) Nie sprawdziłem wszystkich, ale z czystym sumieniem mogę polecić BTB, koleżanka stosowała Pheromax i podobno była bardzo zadowolona, nie wiem, jak on działa w drugą stronę, ale podejrzewam, że równie POZYTYWNIE Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Oto kod na darmową wysyłkę, kończy się dzisiaj o 18.10 Kto pierwszy ten lepszy. PLKNKRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meninblack19 Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Udostępniam stępniam Ci kod na dormową wysyłkę ten jest ostatni "PLKRZFU" tylko jesli tylko Twoje zakupy na www.feromony.pl będa opiewały na sumę wiekszą niż 100 zł. Jakby nie było oferta jest Od Sro, 27 Maj 2009, i w moim wypadku jest jeszcze ważna tylko do 05.06.2009 godz: 8:37 Później mój kod traci ważność. To mój Już ostatni Kod!!"PLKRZFU" Zaoszczędź nawet 23zł!!!! PS.1 Podczas dokonywani zamówienia wpisz w "uwagach do zamówienia" że kod otrzymałeś od "Mariusza". PS.2 Kto pierwszy Ten LEPSZY !!!!!! Chyba nie chcesz aby ktoś Cię wyprzedził?? Jeśli Kod już ktoś wykorzysta Powiadomię o Tym!!!!! Z uszanowaniem Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Polecam, aby skorzystać z oferty meninblack1, możesz zaoszczędzić troszkę pieniędzy, a takie oferty często się nie zdarzają, chętnie bym sobie zamówił, korzystając z kodu, ale to tylko dla nowych. PLKRZFU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meninblack19 Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Dzięki lucass za wsparcie;) Chyba zacznę robić w reklamie;p Ale to dopiero gdy skończę szkołę a to już nie długo I życzę udanej zabawy nowym nabytkiem;) Jeszcze raz dzięki za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PC Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Witam Feromomaniacy! Jako klient serwisu feromony.pl otrzymałem 3 kody promocyjne na darmową wysyłkę zamówień o wartości min. 100zł. Chciałbym się nimi z Wami podzielić, jesteś zainteresowany? po prostu napisz! mail: szokowirowka@tlen.pl co ja z tego mam? jeszcze większe rabaty za każdy wykorzystany kod co Ty z tego masz? darmową wysyłkę + feromony, a to naprawdę działa(!!!) Nie sprawdziłem wszystkich, ale z czystym sumieniem mogę polecić BTB, koleżanka stosowała Pheromax i podobno była bardzo zadowolona, nie wiem, jak on działa w drugą stronę, ale podejrzewam, że równie POZYTYWNIE Howgh! UWAGA! ZOSTAŁ MI OSTATNI KOD - KTO 1SZY TEN LEPSZY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freezerx Napisano 5 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2009 jeśli można, i jeśli jest on jeszcze ważny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meninblack19 Napisano 5 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2009 Moj kod jest już nie aktywny, starcił ważność!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PC Napisano 5 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2009 MOJE WCIĄŻ AKTYWNE, PROSZĘ O KONTAKT: szokowirowka@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1qaz1q Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Witam! Jako klient serwisu feromony.pl otrzymałem 3 kody na darmową wysyłkę (bez żadnych haczyków i ukrytych gwiazdek!) dla zamówień o wartości minimum 100zł. Jeżeli będzie to pierwszy zakup w serwisie feromony.pl i jesteś zdecydowany na skorzystanie z tej niecodziennej szansy, napisz do mnie carlos345@o2.pl Spiesz się bowiem kody są ważne do godziny 19:23, dnia 24-06-2009! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PC Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Kod: PLPPWHT « ważny do godziny 10:27, dnia 16-06-2009 kto 1szy ten lepszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1qaz1q Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Zostały mi jeszcze 2 kody na DARMOWĄ WYSYŁKĘ Napisz do mnie, odbierz kod i zaoszczędź nawet 23 zł ! carlos345@o2.pl Kody są ważne do 19:23, dnia 24-06-2009! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1qaz1q Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Udostępniam 2 kody na DARMOWĄ WYSYŁKĘ pod warunkiem, że będzie to Twój pierwszy zakup w serwisie feromony.pl KTO PIERWSZY TEN LEPSZY! ZAOSZCZĘDŹ NAWET 23 zł! PLPTKHS PLTBZNF KODY SĄ WAŻNE DO 19:23, dnia 24-06-2009! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrobert1899 Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Chętnie podzielę się kodami na darmową przesyłkę przy zakupie powyżej 100 zł - ważne do 13 lipca (do 4:33) Proszę mailować - rrobert1899@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 Moje kody ważne są do 30.07, jeśli chcesz takowy otrzymać wyślij mi prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 2kody na darmowy zakup warunki zakup powyzej 100zł oraz musi to być osoba kupująca pierwszy raz feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi