Seba Napisano 7 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2009 Witam jestem nowy chciałbym prosić o poradę co lepiej wybrać Pheromax (próbka) czy Alchemy? 1ml Pheromax 'u na ile wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xadib Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 na 10-15 aplikacji próbka, a alchemy na długo. PHX jest o o wiele bardziej skuteczny ponoć , ale alchemy też ponoć zły nie jest. Ja wybrałem próbke PHX , dzis mi dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 Witam jestem nowy chciałbym prosić o poradę co lepiej wybrać Pheromax (próbka) czy Alchemy? 1ml Pheromax 'u na ile wystarczy? Nie wiem, ja powiem na swoim przykładzie. Nie potrzebnie kupiłem chikare mogłem kupić flakon Pheromaxu ale mam próbkę Pheromaxu i mi na długo wystarcza. Tak jak poniżej Pan napisał - zależy od dawki. Ja jestem zdziwiony pheromaxem nie wiem czy to zasługa pheromonu czy nie ale nie widziałem takich skutków po NPA jak po PHX. Wiem że wiecej kosztuje, ja moge doradzić a na pewno odradzam chikare!! dla mnie to nic! nie działa NPA lub Pheromax. Ide na testy panowie mam okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 Witam jestem nowy chciałbym prosić o poradę co lepiej wybrać Pheromax (próbka) czy Alchemy? 1ml Pheromax 'u na ile wystarczy? Nie wiem, ja powiem na swoim przykładzie. Nie potrzebnie kupiłem chikare mogłem kupić flakon Pheromaxu ale mam próbkę Pheromaxu i mi na długo wystarcza. Tak jak poniżej Pan napisał - zależy od dawki. Ja jestem zdziwiony pheromaxem nie wiem czy to zasługa pheromonu czy nie ale nie widziałem takich skutków po NPA jak po PHX. Wiem że wiecej kosztuje, ja moge doradzić a na pewno odradzam chikare!! dla mnie to nic! nie działa NPA lub Pheromax. Ide na testy panowie mam okazję Kupiłeś chikare czy chakre? Bo z tego co mi wiadomo to chakra to podróba chikary i nie wprowadzaj nikogo w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 Dzięki panowie za wypowiedzi zamówiłem próbkę PHX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 Witam jestem nowy chciałbym prosić o poradę co lepiej wybrać Pheromax (próbka) czy Alchemy? 1ml Pheromax 'u na ile wystarczy? Nie wiem, ja powiem na swoim przykładzie. Nie potrzebnie kupiłem chikara mogłem kupić flakon Pheromaxu ale mam próbkę Pheromaxu i mi na długo wystarcza. Tak jak poniżej Pan napisał - zależy od dawki. Ja jestem zdziwiony pheromaxem nie wiem czy to zasługa pheromonu czy nie ale nie widziałem takich skutków po NPA jak po PHX. Wiem że wiecej kosztuje, ja moge doradzić a na pewno odradzam chikare!! dla mnie to nic! nie działa NPA lub Pheromax. Ide na testy panowie mam okazję Kupiłeś chikare czy chakre? Bo z tego co mi wiadomo to chakra to podróba chikary i nie wprowadzaj nikogo w błąd. o jezu nie wprowadzam nikogo w błąd po prostu nazwa mi nie leży i zawsze przekręcam ją CHIKARA !!! i to nie jest próbka. Czytaj co pisałem gdybym miał próbke to nie pisałbym o zwrocie jeszcze sie poprawie inaczej są próbki do kupienia? chyba mi się nie wydaje nie widziałem w ofercie. Widze bardzo za mną przepadasz, ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 eh.. PRÓBKA a PODRÓBKA to dwa inne słowa. W profilu masz podane, że testujesz "Chakara". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 eh.. PRÓBKA a PODRÓBKA to dwa inne słowa. W profilu masz podane, że testujesz "Chakara". podróbka a kupowałem z http://www.feromony.pl raczej nie! a raczej mój błąd w pisowni poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 eee tam Chikara nie jest dobra ?? Uważam, że jest jednym z lepszych tutejszych produktów może nie na podryw, ale rzeczywiście sprawdza się przy stosunkach przyjacielskich (bez skojarzeń proszę). Prawda jest taka, że każdy najwięcej kontaktów w życiu codziennym ma niezwiązanych z sexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2009 eee tam Chikara nie jest dobra ?? Uważam, że jest jednym z lepszych tutejszych produktów może nie na podryw, ale rzeczywiście sprawdza się przy stosunkach przyjacielskich (bez skojarzeń proszę). Prawda jest taka, że każdy najwięcej kontaktów w życiu codziennym ma niezwiązanych z sexem Masz rację, na kontakty z przyjaciółmi naprawde nie narzekam. zaczekam na to jeszcze albo zrobie mix z pheromaxem 0,5 - 1 psik + Pheromax ale zapach to nie podszedł mi dziwie się jak można powiedzieć że to ekskluzywny zapach no ale .. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 30 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2009 ostatnio było mi dane psiknąć się testerem puma jamaica i powiem Ci, że zapach bardzo podobny do Chikary, a odnośnie ekskluzywności zapachu hmm... kwestia gustu - osobiście znam lepsze zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 30 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2009 ostatnio było mi dane psiknąć się testerem puma jamaica i powiem Ci, że zapach bardzo podobny do Chikary, a odnośnie ekskluzywności zapachu hmm... kwestia gustu - osobiście znam lepsze zapachy racja kwestia gustu ja jedynie co mogę powiedzieć że dla mnie jest to brzydki zapach ale to dla mnie komuś może się podobać - jak powiedziałeś kwestia gustu i tutaj się w zupełności zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi