HighTower999 Napisano 12 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2009 Niedawno stalem sie szczesliwym posiadaczem PHX duzej butelki,co prawda nie mialem okazji jeszcze skutecznego testowania ale uzywalem pd odkrecenia po przez pol psika.wiekszych dawek nie probowalem bo z tego co czytalem PHX jest silnie stezony.wiem ze uzycie 3 razy to stanowczo zamalo ole od jakiej dawki radzicie zaczac testowanie ?pol psika czy moze jeszcze mniej tzn przylorzenie palca do fiolki i rosmarowanie za uszami,ponowne przylorzenie i rozsmarowanie na nadgarstkach? bede wdzieczny za wszystkie wskazowki i porady poniewaz nie watpie w dzialanie PHX wydaje mi sie ze to raczej kwestia doboru dawki. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 Mniej niz pol psika albo np odkrecic buteleczke i wezykie przejechac za uszami i po szyi. Teraz jest goraco i wierz mi ze taka dawka wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 Lepiej się dowiedzieć późno niż wcale;) Dziwiłem się, dlaczego 1 psiknięcie to za dużo;) A nie ma się co obawiać o utratę właściwości przez częste odkręcanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 Ja odkrecam tylko czasami jesli potrzebuje malej ilosci feromonu. Np jesli rano psikalem sie chikara albo uzywam fero pare dni pod rzad. Wtedy najlatwiej jest przedawkowac. Mysle ze nic sie z fero nie stanie. Duzo osob tak robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi