mesmerized Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 Czołem, Chcę przetestować jakieś feromony. Wybieram się na imprezę grillową i chciałbym dodać sobie nieco animuszu, bo sporo nieznanych osób będzie. Nie wiem co wybrać... widzę, że niektórzy mieszają fero a ja chciałbym wiedzieć czy jedne feromony wystarczą... ? Mam jakieś 150zł i ani grosza więcej niestety... Chodzi o podryw/pewność siebie/podniesienie atrakcyjności... zastanawiałem się nad The Edge bo dość tani... (chociaż widzę, że kiepskie opinie coś ma) Co sądzicie o Alchemy? Pozdrawiam EDIT: co prawda zależałoby mi, żeby nie przekroczyć tych 150zł na początek, ale jak mus to mus... a może na taką imprezę to lepiej wziąć jakieś socjalne fero? chodzi mi o to, żeby A) poczuć większą pewność siebie B) zwracać uwagę kobiet C) nie dostać w mordę do konkurencji D) zawiązać szereg nowych znajomości E) być postrzeganym jako atrakcyjny EDIT2: czy np. NPA da mi to wszystko? czy może coś innego? socjalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 Jeśli chodzi o porównanie feromonów, które do czego, to masz na stronie sklepu (wybacz, nie chcę mi się szukać). Najlepszy na podryw jest PHX natomiast jeśli chcesz mieć dosyć uniwersalny produkt to polecam BTB, co prawda jeszcze go nie przetestowałem ani nawet go nie mam... ale już niedługo Gdzieś jest wyszczególnione, które feromony do czego. BTB znajdował się wszędzie na różnych miejscach. Ale pisałeś o Edge, dostałem jego próbkę i ma dosyć typowy zapach. Mojemu bratu np. się podobał (mi zresztą też) ale mamuśce już nie, chociaż po zaaplikowaniu był dosyć mocny. Polecić nie polecić? Trudno mi powiedzieć, bo próbki użyłem dzisiaj i raz w pociągu przy seksownej kobiecie, która wcześniej prawie wcale nie zwracała na mnie uwagi a później zerkała, chociaż nie jestem pewny czy to zasługa feromonów czy mocnego zapachu, który na pewno się rozniósł i niewątpliwie go poczuła PS. jak chcesz darmową przesyłkę odezwij się, wyśle Ci kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesmerized Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 dzięki za odp. a czy BTB dodaje pewności siebie? coś jak NPA? i najważniejsze... czy BTB nadaje się na podryw? obawiam się tylko, że moje perfumy nie pokryją tego dobrze, bo są dość tanie... i czy to nie jest tak, że jak coś ma wszystko, to nie ma nic? coś to podejrzane wręcz, że ten BTB taki rewelacyjno-wszystkomający nie widzę też za bardzo opinii na forum o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 Co zyskasz? * dobry kontakt, większa otwartość rozmówcy, zwiększone zaufanie + * zainteresowanie i zauroczenie Twoją osobą + * pobudzenie i dobre samopoczucie, większa pewność siebie, towarzyskość i bezpośredniość + * autorytet i poważanie, pozycję lidera + * dwukrotne zwiększenie podniecenia w sytacjach intymnych (udowodnione naukowo!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesmerized Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 tak, widziałem to ale teoria jedno... a praktyka drugie... dlatego chciałem, żeby ktoś dał znać czy BTB nadają się też na podryw pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 No to Ci niestety nie mogę pomóc, jeszcze nie testowałem. Ale myślę, że jeśli dysponujesz kwotą 150 to możesz na początku spróbować edge i podzielić się swoimi wrażeniami. Tu masz raport, tylko z mixu: http://www.pheromonetalk.com/mens-pheromone-advice-tricks-tips/spaceland-first-time-edge-32758.html pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesmerized Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 dzięki za wkład tak czy siak hmm... mam możliwość zakupić BTB za 170zł więc chyba się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Wiem jak to jest nie miec kase na fero tez teraz sam zbieram na duzego PHX i to jest niezly wydatek;p. za 170 jak mowisz ja bym ci proponował NPA - podryw i przedewszystkim poczucie pewnosci siebie daje ;p. + probke PHX . na pewno sie na tych 2 ferach nie zawiedziesz. Oczywiscie jezeli bedziesz musial dobrze sie z tym obchodzic... Nie bedzie na ciebie dzialalo - popros o zwrot pieniedzy oczywiscie zostaw paragon, ;p pozdrawiam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesmerized Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 cóż... sprawdzam BTB, jak na mnie nie będzie działać to sprzedam najwyżej... na razie zużyłem dwie krople, każdego dnia po jednej wtarte w szyję i na razie nie widzę efektów... cóż, ale fakt faktem jestem osobą dość nieśmiałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 To spróbuj jeszcze kilka razy i jeśli nie będzie efektu możesz zwrócić sprawdź gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xadib Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 kupiłeś od kogoś btb i ktoś ci dolał wody pewnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesmerized Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2009 to raczej niemożliwe flakon był normalnie zapieczętowany, więc takie teorie spiskowe nie wchodzą w grę Rzecz w tym, że nie mam za bardzo gdzie sprawdzić tego fero... tzn. może tak - do klubów nie chce mi się już śmigać, nie ta muza i nie to towarzystwo, a domówki na których bywam to wiadomo - sprawdzona ekipa. Dlatego się zastanawiam czy to fero w ogóle ma sens, bo przecież na ulicy czy w sklepie raczej nikt się nie zakręci nawet jeśli to działa (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 3 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2009 Niejedna opisana historia wskazuje, że jeśli używasz fero wśród znajomych będzie to na nich działało jeszcze lepiej niż na nieznajomych.. bo jeśli ktoś Cię uważa za atrakcyjnego feromony spotęgują te odczucia (zwłaszcza BTB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi