matt866 Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 witam wszystkich,własnie dokonałem zakupu NPA i dostane towar we wtorek lub środe,kupiłem to z ciekawości i chcem sprawdzić czy choć troche to działa a z tego co widziałem co ludzie wypisują to u częsci działa a u częsci nie:/ cóż,pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt866 Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 własnie dostałem NPA i 2 próbki EDGE i cos jeszcze,powąchałem te NPA i czuc alkohol,dosłownie troszke mi sie ulało na palec tego NPA i wali ostro potem ,umyłem palec i dalej wali to co będzie jak wysmaruje szyje po pół kropli hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 Taki urok Maskuj perfumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 własnie dostałem NPA i 2 próbki EDGE i cos jeszcze,powąchałem te NPA i czuc alkohol,dosłownie troszke mi sie ulało na palec tego NPA i wali ostro potem ,umyłem palec i dalej wali to co będzie jak wysmaruje szyje po pół kropli hehe Zacznij od minimalnej dawki pol kropli rozetrzyj. i zamaskuj perfu. i testuj ja NPA dalej testuje i ciągle nie mogę albo dawki znaleść albo nie wiem ale pheromax chyba mi działa i nie musiałem szukać długo jestem w szoku chyba ze to nie phero tylko ja. A jak tam głowa Cię nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt866 Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 na razie sie nie smarowałem bo nie mam okazji,jak bedzie okazja to wtedy zaaplikuje,no perfumkiem przykryje Acqua Di Gio chyba dobrze przykryje co??zeby nie jebało ode mnie potówą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 na razie sie nie smarowałem bo nie mam okazji,jak bedzie okazja to wtedy zaaplikuje,no perfumkiem przykryje Acqua Di Gio chyba dobrze przykryje co??zeby nie jebało ode mnie potówą :D ale bardzo malo na poczatku daj NPA doslownie 0,5 kropli i potem zwiekszaj dawke wszytko musisz do siebie dopasować. Nie powinno jeb..ać potem chyba ze dasz duzo pul kropli jeszcze mozna sprytnie przykryć. ja zrobilem mix 2 perfum i bomba zapach kazda mi to mówi że zaje**ście pachnie. Delikatnie jak sie każda zbliży wyczuwa go. Nie jest zbyt mocny i nie drażni. co do twojego nie znam go a npa testuj i pisz jak tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi