poiu Napisano 27 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2009 Więc tak, doszła do mnie przesyłka (już jakiś czas temu, ale nie używałem) teraz wzełem się za to, ale nie mam pojęcia jak dawkować... mam próbkę nie psikaną tylko taką no... tą inną ;P Więc jak to "wrzucać" na siebie tą "zakrętką z patyczkiem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poiu Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 no i co nikt nie pomoże?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 A czy myślisz, że masz do czynienia z wróżkami? Nie wiem czy kupiłeś próbkę feromonów czy lodów... Jakoś nie potrafię doszukać się co kupiłeś. Zresztą dawkowanie jest indywidualne i rurka od atomizera na sam początek powinna wystarczyć. Jeśli brak efektów to pół psika (przytkać palec lub co innego i przechylić buteleczkę, później rozsmarować - uważaj żeby nie rozlać) lub rozcieńczyć z perfum 1:2. Możesz w innych proporcjach, ale to oczywiście w zależności od tego jakie dawki będą działały w Twoim przypadku. PS. powyższe rady są do phx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poiu Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 nie zauważyłem że nie napisałem... chodzi oczywiście o pheromax, a jak jest z "chusteczą" próbką edge ? na ile wystarcza i ile nakładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 Z tego co pamiętam to jeśli wykorzystasz całą próbkę the edge efekt będzie mocniejszy. Ja tej próbki używałem na 3 razy a perception na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi