poiu Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 Witam, ma calkiem niezły zapach, jakim perfumem "przesiąknięty" jest ten feromon ? bo bardzo mi podpasował... Bardzo proszę o odpowiedź.... chodzi mi oczywiście o próbkę "chusteczkową". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2009 Edge to edge, jest to po prostu perfum z feromonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poiu Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2009 OK, ale wie ktoś jaki perfum jest podobny ? lub za ile można kupić perfum o "tak godnym zapachu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 11 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2009 Jest podobny do nowego zapachu D&G - The One for Men. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 11 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2009 mam The Edge i tego D&G ale nie czuje podobieństwa - no muszę się przyjrzeć temu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 13 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2009 Pierwsza nuta jest taka sama (to chyba koleandra). Później The One robi się nijaki i nie przypomina już The Edge z saszetki. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi