Xadib Napisano 4 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2009 Ostatnio testowałem PHX i the edge. I powiem wam ze po edge są widoczne efekty a po phx coś słabo... Może źle dawkowałem ? jak dawkować jak mam próbke phx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 4 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2009 Ile razy psikles sie edge a ile dales phx? Prawdopodobnie za duzo tego drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xadib Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2009 miałem próbke the edge raz i sie wysmarowałem chusteczką ! efekt piorunujący ! znajoma tak sie do mnie podwalała jak bylismy razem. Teraz sobie do niej zarwe i zarucham jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kia Napisano 5 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2009 no wlasnie jak piekna to koniecznie trzeba "zaruchac" coz za wysoki poziom .........hmmm tylko czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no name Napisano 5 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2009 poziom przemilcze.A co do the edge to jakoś słabo z tymi efektami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 5 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2009 Ja bardzo poważnie rozważam zakup NPA, edge to jego odpowiednik zapachowy ponoć. Mówisz słaby? A masz porównanie z phx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no name Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 no właśnie mam i dlatego się wypowiedziałem...jeżeli chodzi o mnie-the edge straszna lipa-natomiast phx bardzo pozytywnie(zaznaczam jeżeli chodzi o mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 no właśnie mam i dlatego się wypowiedziałem...jeżeli chodzi o mnie-the edge straszna lipa-natomiast phx bardzo pozytywnie(zaznaczam jeżeli chodzi o mnie) ja też jestem tego zdania miałem 2 testery edge i mam tester PHX i juz na pierszej aplikacji raczej skłonny jestem powiedzieć PHX power. A NPA powoli testuję ale już niedługo coś na ten temat się wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xadib Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 wszystkim facetom i tak chodzi o jedno i nie widze powodu żeby sie z tym kryć ;] The edge bardzo dobrze u mnie zadziałał tak jak pisałem, lecz phx = zero efektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 wszystkim facetom i tak chodzi o jedno i nie widze powodu żeby sie z tym kryć ;] The edge bardzo dobrze u mnie zadziałał tak jak pisałem, lecz phx = zero efektów... wszytko sprowadza się do jednego. .. ;PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 Nie prawda Mi nie chodzi tylko o to Chciałbym mieć stałą partnerkę, która by mnie kochała i wspierała a seks to tylko dodatek do związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 Nie prawda Mi nie chodzi tylko o to Chciałbym mieć stałą partnerkę, która by mnie kochała i wspierała a seks to tylko dodatek do związku Powiem Ci takie gadanie jest dziś niepopularne i zazwyczaj tacy są wyśmiewani. Wszędzie w tv na okrągło sex, sex sex....a potem niestety wielu ludziom się pierniczy we łbach - a znam takich kilku. Jak gdzieś słyszałem sex jest wynikiem miłości, czyż nie? to się teraz śmiechy posypią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no name Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 co do samego the edge-miał ktoś jakieś fajne efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 Dołączam się do pytania no name. Powiem Ci takie gadanie jest dziś niepopularne i zazwyczaj tacy są wyśmiewani. Wszędzie w tv na okrągło sex, sex sex....a potem niestety wielu ludziom się pierniczy we łbach - a znam takich kilku. Jak gdzieś słyszałem sex jest wynikiem miłości, czyż nie? to się teraz śmiechy posypią.... Wiem o tym, ale ja mam swój rozum i nie biorę tego co mi podsuwają media Zresztą jedyny kontakt ze światem (w sensie informacje itp) mam przez internet. Nie słucham radia i nie oglądam TV bo na każdym kroku pranie mózgu W necie też trzeba odpowiednio przefiltrować co się znajdzie bo w większości jest podobnie jak z tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 co do samego the edge-miał ktoś jakieś fajne efekty? efekty były całkiem całkiem, nawet lepsze niż po NPA(w końcu to samo jest) no ale właśnie... to była chusteczka....a nawet połowa bo ja ją sobie przedzieliłem na pół i użyłem na dwa razy zastanawiam się czy jest to wynik dokładnego rozprowadzenia poprzez chusteczkę, wtarcia w szyję itp... Na(w) chusteczce z tego co pamiętam jest chyba 3ml - ciekawe ile to byłoby psiknięć z buteleczki zakładając, że 1ml zostaje na chusteczce i go nie użyjemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 6 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2009 co do samego the edge-miał ktoś jakieś fajne efekty? efekty były całkiem całkiem, nawet lepsze niż po NPA(w końcu to samo jest) no ale właśnie... to była chusteczka....a nawet połowa bo ja ją sobie przedzieliłem na pół i użyłem na dwa razy zastanawiam się czy jest to wynik dokładnego rozprowadzenia poprzez chusteczkę, wtarcia w szyję itp... Na(w) chusteczce z tego co pamiętam jest chyba 3ml - ciekawe ile to byłoby psiknięć z buteleczki zakładając, że 1ml zostaje na chusteczce i go nie użyjemy? wiesz jak mi to strasznie śmierdzi!! rany ciezko tego sie pozbyc bardzo intensywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 8 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2009 No cóż każdy ma inny węch. Mi zapach The Edge się podoba, ale i tak coś tam dodatkowo na siebie wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 8 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2009 Mi i bratu tez sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no name Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 The edge jest słabiutkie.W buteleczce susza a efektów jak nie było tak ni ma ostatnio próbowałem nawet celowego przedawkowania(5 psiknięć!!) i...nic-jak dla mnie szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Słuuuchajcie Słuuuuchajcie !!! Kiedy pierwszy raz dostałem próbke The Edge i nawdychałem się jej porządnie to nieźle zakrĘciło mi się w głowie ...zrobiło gorąco...i rozbolała mnie momentalnie głowa ! To samo przydarzyło się mojej starszej bo nie kryją co to jest chciałem sprawdzić jak na nią to podziała !!!!!! Poza tym dają do powąchania chusteczke The Edge każda laska powie ze z tego śmierdzi okroppnie !!! .....Natomiar faceci jedynie twierdzą że ..."pachnię nieźle"!!!! To jest cieeekawe !!!! Zamierzam kupić nastĘpnym razem The Edge 14ml i próbki Phx 1 ml !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Nie wszystkie czują Moja kuzynka wcale nie czuła fero, dawałem jej wąchać NPA, PHX zmixowane z perfum i samo PHX - nie wyczuła nic śmierdzącego W samym PHX wyczuła tylko zapach alkoholu. efekty były całkiem całkiem, nawet lepsze niż po NPA(w końcu to samo jest) no ale właśnie...to była chusteczka....a nawet połowa bo ja ją sobie przedzieliłem na pół i użyłem na dwa razy zastanawiam się czy jest to wynik dokładnego rozprowadzenia poprzez chusteczkę, wtarcia w szyję itp... Na(w) chusteczce z tego co pamiętam jest chyba 3ml - ciekawe ile to byłoby psiknięć z buteleczki zakładając, że 1ml zostaje na chusteczce i go nie użyjemy? 25 ml = 220 dawek 1 dawka = 0,1136 ml tak więc 2 ml = 17,6 psików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi