traq Napisano 15 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2009 Interesuje mnie czy czujecie się po nich inaczej za każdym razem gdy je stosujecie? Na mnie najbardziej zadziałaly po pierwszym użyciu. Ale... gdy nie stosowałem feromonów to używki działały na mnie trochę krępująco.. w sensie, że bałem się zrobić coś co na trzeźwo bym zrobił bo bałem się o to jak zostanę odebrany. W moim przypadku fero + %% to bardzo ciekawe połączenie bo czuje wtedy działanie feromonów jak po pierwszym użyciu. Czy macie podobnie? Co prawda to spostrzeżenia po dwóch takch sytuacjach, ale kto wie. Jestem ciekawy czy też tak macie. Ja póki co chcę troche dać sobie na wstrzymanie dlatego chwilowo testować nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Napisano 15 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2009 Ja przy pierwszym kontakcie z PHX miałem ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaati Napisano 16 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2009 Ja jestem pobudzony i bardziej pewny siebie nic pozatym czyli chyba tak jak powinno byc ;] wczoraj mnie glowa rozbolala ale za duzo na siebie wylalem bo sie spieszylem i zmylem potem w toalecie takze mistrzostwo swiata hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2009 Maaati, ale za kazdym razem po uzyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaati Napisano 18 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2009 Glowa tylko raz jak za dużo wylalem, tak to jestem zawsze bardziej pobudzony i pewny siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackmagic2121 Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Pewnosc siebie wynikajaca z (a) efektu placebo, badz (b) efekt chemii zawartej w feromonach? Moze jedno i drugie Nie wazne. Wazne, ze jest ta pewnosc siebie, ktorej czasem brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi