jassio Napisano 27 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2009 Tak czytam wasze wypowiedzi których specjalnie nie uzasadniacie... Czemu NPA jest najlepszy na początek? Twierdzicie ,że potem można sobie kupić PHX ale ja nie chce specjalnie kupować tych środków kilka razy. Wolałbym sobie zamówić coś pewnego raz i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2009 Chocby dlatego, ze PHX bardzo latwo przedawkowac a pozniej poczatkujacy mowia, ze feromony nie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 29 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2009 Chocby dlatego, ze PHX bardzo latwo przedawkowac a pozniej poczatkujacy mowia, ze feromony nie dzialaja Moim zdaniem przedawkowanie się przydaje do ustalenia swojej dawki a już na pewno pokazuje efekty ja tak mam kiedy przedawkuje NPA Agresor u ludzi się włącza a jak ich widzę następnego dnia już z właściwą dawką to mnie przepraszają że mi jazdy robili hehe Na twoim miejscu zamówił bym na początek coś lżejszego 'socjalnego' np. The Edge, sam właśnie czekam za tym specyfikiem bo wiem jakie on przynosi efekty i już się doczekać nie mogę jak przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi