Black_Diamond Napisano 8 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Hej, chciałabym zamówić sobie feromony, jednak nie mam pojęcia które. Już chciałam zamawiać The Edge zapachowe, ale na szczęście się opamiętałam i przejrzałam najpierw forum. Z tego, co piszecie, The Edge ma słabe działanie, więc moje pytanie brzmi: Co wybrać? W tym roku zaczynam studia w nowym mieście i uczelni, na której nikogo nie znam, a jestem BARDZO nieśmiałą osobą. Po prostu ciężko mi nawiązać kontakt i go podtrzymać. Nieważne czy to chłopak czy dziewczyna. Po prostu nie czuję się swobodnie w towarzystwie i inni na pewno to wyczuwają. Będę wdzięczna za pomoc! Dodam jeszcze, że wydam na feromony max. 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackmagic2121 Napisano 9 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Z tym pytaniem to raczej do ekspertów, a ja do takich nie naleze jeszcze hehe czytaj forum tam na pewno znajdziesz odp na Twoje pytanie. Z tego co sie orientuje z forum to NPA, badz Chikara bedzie dla Ciebie odpowiednie, ze wskazaniem na NPA Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 11 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 nieśmiała - to tylko NPA badz , the edge;p pozdrawiam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black_Diamond Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 12 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Chikara bardziej na wzbudzenie zaufania a NPA na odwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi