Tester18 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Siema. CO myslicie o THE EDGE ktora daja gratis. Pytam bo spotkalem sie kiedys z opinia ze jest fatalne, ze zle dziala, zniecheca wrecz.... pragne poznac wasze zdanie ;] JEszcze ile i jak go uzywac? samego the edge i w polaczeniu z PHX. Z gory dzieki za rady... :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Próbka ta starcza na ok 2-3 razy. Mixów nie próbowałem. Też spotkałem się z większością opinii negatywnych ale mi się tam zapach nawet podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xadib Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 w moim przypadku zadziałał . ale to poszukajcie mojego postu w dziale "historie..." mogę dodać że the edge bardziej działa na dziewczyny doświadczone i takie które lubią umięśnionych i męskich facetów. na cnotki raczej to nie zadziała. sam zapach the edge - wyśmienity ! kocham go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 6 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 No wlasnie slyszalem ze na osoby slabo zbudowane fizycznie zle dziala ten the edge, tzn taka osoba jest zle odbierana przez kobiety... Powiem wam szczerze ze najlepsze efekty uzyskalem po mieszaniu po mixe PHX i Perception, sam PHX to lipa jak narazie, a perception juz nie mam Zastanawiam sie nad mixem the edge i PHX bo wieksza impreza sie szykuje i trzeba dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryczek Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 co wy gadacie? z skąd bierzecie takie pomysły ze na słabo zbudowanych męczyzn nie działa The edge , buhahaha. Moim zdaniem jest całkowicie odwrotnie a poza tym The edge to to samo co NPA a fero te mają za zadanie pomagać właśnie nieśmiałym i nie wyrózniającym się z tłumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 IMHO może coś w tym jest ale nie do końca - fero potęgują pozytywne cechy więc jeśli facet umięśniony a kobieta to lubi to feromony zadziałają wtedy jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi