hedowiec Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 Nie mam gotówki na żadne perfumy. Do NPA psikałem adidasem, ale wydaje mi się że nieraz dla niektórych osób trochę śmierdziało. Lepiej się łączy ze strite (czy jakoś tak, zapomniałem jak to się pisze). Co powiecie na temat tańszych alternatyw do maskowania fero? Jakie pasują lepiej/ gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Dezodorant to raczej pod pachy a fero na szyje, wlosy ,nadgarstki. Fero nie trzeba przykrywac, jak malo uzyjesz to wydaje mi sie ze nawet lepiej dziala hehe. Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 ..czy ja wiem czy lepiej dziala ..na pewno lepiej rozprzestrzenia sie w powietrzu z dobrą perfumą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 Zdecydowanie nie polecam stosowania fero dezodorantem, a tym bardziej bez przykrywania w ogole:O nawet jak malo sie zaaplikuje to jednak czuc troche tą specyficzna won feromonow. Tak wiec radze jednak zainwestowac chociaz w sredniej jakosci perfumy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aksamit Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 Dodam, że zwykłe dezodoranty mogą posiadać składniki rozpuszczające feromony lub wiążące je w inne związki, bo to właśnie mają na celu... Moja ostatnia partnerka wciąż mi mówiła, żebym nie stosował żadnych dezo bo mój zapach jest dla niej niezastąpiony, dodam że często podbierała moje ubrania... w zasadzie codziennie, oczywiście już te 'zużyte'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedowiec Napisano 16 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 jakieś bardzo tanie perfumy to jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 ...dla mnie to np Czarny Adidas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 Pamietam jak kiedys nie mialem kasy na dobre perfumy, to stosowalem Pume Jamaica, to jest dobra opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedowiec Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 jakaś woda kolońska za 11zł będzie dobra bo na razie rezultaty średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raspbery Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 ............ za 11zł to raczej nie poszalejesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedowiec Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 15 max mogę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 15 max mogę dać Tez będzie ciężko, może jodynie jakiś adidas z tesco czy cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alka Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 napisz do mnie a podam ci 6 nazw feromonów w przystępnej cenie bedziesz zadowolony bo jak ja daje do powąchania dziewczynom to wziełyby wszystkie zapachy - to znaczy ze działaja na laseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek0647 Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 jeżeli to są te same produkty , których używałem już kilka razy to polecam. po prostu rewelacja - są zajeferomonalne. ja w każdym razie na stówkę biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 2 powyższe posty proszę sprawdzić IP i zbanować jeśli to ta sama osoba, co zresztą można się domyślić po ilości postów. Na fajerów poluj gdzie indziej, won. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 2 powyższe posty proszę sprawdzić IP i zbanować jeśli to ta sama osoba, co zresztą można się domyślić po ilości postów. Na fajerów poluj gdzie indziej, won. Mialem to samo napisac w dodatku ktos sie zarejestrowal zeby zrobic drugiej osobie reklame. Cos marne szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek0647 Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 każdy sądzi po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Nikt tu nie sądzi. Ja to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi