Tester18 Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 Więc przejde odrazu do rzeczy. Zuzylem juz ponad polowe flakona PHX 14 ml i efekty takie marne ze szok. Na kilku imprezach co prawda laski sie kleily, dawaly sie podrywac, ale kto powiedzial ze to dzieki fero? Jestes przecietny, wiec moze spodobalem sie taki jaki jestem? Po drugie byl alkohol, wiec sami wiecie. Watpie w dzialanie tych fero i zastanawiam sie nad reklamacja ;]. Wkoncu to prawie 300 zl na to poszlo ;P... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 Jesli nie dzialalo oddaj - dla porownania kilka imprezek bez fero albo jesli pamietasz jak bylo bez fero a jak z - jesli nie widac roznicy to po co przeplacac? Wyprobuj inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SubZero Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 Czytam forum od kilku dni i widziałem kilka postów, w których użytkownicy pisali że według nich Phero działa jakoś bardziej na kobiety po 30 - nikt nie wie na pewno czy to fakt, czy złudzenie, wydaje mi się że może mieć to jakieś podłoże biologiczne. Po poście widzę że masz pewnie koło 20 lat, sam staram się uzyskać jakieś info czy dla kogoś, kto "wychacza" dziewczyny w wieku tym i podobnym nie ma czegoś skuteczniejszego. Tak coś mi właśnie przyszło do głowy że chyba większa część niezadowolonych z phero to ludzie w wieku licealno-studenckim właśnie. Jeśli ktoś ma jakieś porównanie phero z innymi markami, i efektywnośći działanie na laski w wieku nastu i dwudziestu lat mniej więcej proszę skrobnijcie co nieco na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 uważam, że stosowanie feromonów poniżej 20-tego roku życia mija się z celem, a efektów nie będzie widać* *to są tylko moje wnioski wyciągnięte z tego forum, ale także z doświadczenia jako użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 26 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 18 lat mam dopiero i fero kupilem nie po to zeby 'wychaczac' laski na ulicy, a po to zeby wyrozniac sie na imprezach , wzbudzac wieksze zainteresowanie. Chociaz sam zastanawiam sie czy te fero dziala na laski pod wplywem alkoholu, co myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Tylko Twoje zachowanie to spowoduje, a fero będzie dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Dembska Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Jeśli chodzi o alkohol to działanie feromonów jest potęgowane pod wpływem alkoholu. To wybuchowa mieszanka. W standardowych sytuacjach ludzie mają socjalne ograniczenia i hamulce. Blokują naturalne pożądanie. Po spożyciu alkoholu puszczają wszelkie hamulce i feromony maja pole do popisu. Działanie feromonów jest nad wyraz silne dla osób powyżej 30-35 roku życia. Osoby do 25 lat wytwarzają bardzo dużo własnych feromonów. Powyżej 30-35 roku życia ilość własnych feromonów drastycznie spada i różnica będzie bardziej widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Też mam wrażenie, że czuje większe działanie fero na sobie po %%% a teraz to już właściwie jakiekolwiek działanie, bo to nie to co kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi