sucerfree Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 Witam, co sądzicie o perfumie Dolce & Gabana the one? Mam zamiar zakupić BTB oraz ten perfum, czy to dobra mieszanka? Dotychczas używałem NPA i Chikary, przykrywałem dezodorantami STR8, AXE. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aksamit Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Dotychczas używałem NPA i Chikary, przykrywałem dezodorantami STR8, AXE. pozdrawiam. Jakie były efekty po przykrywaniu dezodorantem?? Próbowałeś bez? Bo Chikara ładnie pachnie, raczej nie trzeba tego zakrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucerfree Napisano 19 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 przykrywalem, bo znajomi twierdzili, że strasznie śmierdzi... npa w polaczeniu z chikarą wymiata;D na 2 spotkaniu przelecialem panienke.... no, chyba że to tylko moja zasługa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Sucerfree opisz dokladniej swoja przygode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aksamit Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Ze... khem... szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 to nie forum z opowiadaniami erotycznymi =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucerfree Napisano 20 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 wlasnie.. to nie forum erotyczne;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aksamit Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Naturalnie mi chodzi o szczegóły zastosowania, dawka i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Witam,co sądzicie o perfumie Dolce & Gabana the one? Bardzo dobre perfumy mam takie Przykrywam nimi NPA i robią to świetnie ! Są bardzo mocne i trwałe - na koszuli tydzień się utrzymują conajmniej bo potem dałem do prania. Psikam się wieczorem przed wyjściem, a rano na skórze bardzo wyraźnie je czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucerfree Napisano 20 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 a laskom się podobają?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 tak podobają się - znajome mówiły że bardzo ładny zapach. Zapach zaraz po psiknięciu to mieszanka tytoniu z świeżym drzewem. Nie wszystkim chłopom się podobają potem po jakimś czasie robią się lekko słodkie, a kobitki takie lubią Polecam szczególnie na zimę bo zapach jakby to ująć... ciepły ( nie rześki). Świetnie się uzupełnia z zapachem Edge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Poza tym nie sugerowałbym się opiniami w przypadku zapachów. Idź najlepiej do jakiejś perfumerii i sam najlepiej zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucerfree Napisano 21 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 bylem, mnie się podoba... tylko zastanawialem się co na to kobiety:) taki wybór jest, ze ciezko sie na cos zdecydowac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwitekewelina Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Bardzo trafny wybór Ja bardzo lubie perfumy z tej marki . Zachwycają mnie perfumy Chanel Są rewelacyjne do tego kilka kropelek czegoś .... i facet mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi