Velvet Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Witam serdecznie, jakoś przypadkiem znalazłem się na tej stronie i mam nadzieję, że mi pomożecie. Zależy mi na jednej dziewczynie, zdobyłem jej zaufanie, chętnie przebywa w moim towarzystwie.. Problem w tym, że ma chłopaka w sumie to chyba jej przyszły mąż Chciałbym aby troszkę inaczej spojrzała na mnie i tak myślę nad fero Alchemy. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 http://feromony.co.uk/content/view/94/52/ <-- na podstawie opinii z tego forum i mojej znajomej, która kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryży Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Witam serdecznie, jakoś przypadkiem znalazłem się na tej stronie i mam nadzieję, że mi pomożecie. Zależy mi na jednej dziewczynie, zdobyłem jej zaufanie, chętnie przebywa w moim towarzystwie.. Problem w tym, że ma chłopaka w sumie to chyba jej przyszły mąż Chciałbym aby troszkę inaczej spojrzała na mnie i tak myślę nad fero Alchemy. Co sądzicie? moim zdaniem jesteś już przegrany. traktuje Cię jak przyjaciela. ulokowała Cię w swojej głowie w szufladce z napisem "Przyjaciel który mnie wysłucha" a skoro jest zaręczona to chyba nie warto marnować czasu i energii na zdobywanie jej uczuć, ale to tylko moja opinia. Rób co chcesz. Wolny kraj (podobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi