Tester18 Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Ile macie lat i od jak dawna stosujecie fero? I czy efekty widzicie? To ja zaczne. Mam 18 lat, stosuje prawie rok, efekty marne PHX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Może i ja się wypowiem. Mam 15 lat, feromony stosuję od ponad roku. Moim pierwszym zakupem były perfumy z feromonami o nazwie Love&Desire. Efektów konkretnych nie było, kilkukrotnie usłyszałem, że używam świetnych perfum, poza tym nic ciekawego. W wakacje 2009 trafiłem na stronę feromony.pl, pod koniec wakacji zamówiłem próbkę Pheromaxu. Zmieszałem 1ml Pheromaxu z 12ml Love&Desire (mały flakonik) używałem tego przez wrzesień i październik przed wyjściem do szkoły, starczyło na długo. Efekty były zauważalne zawieszanie wzroku, lepszy kontakt z ludźmi, nawet pewna nauczycielka z opinią wrednej, niezłamanej kobiety bez uczuć, stała się milsza w stosunku do mnie. W listopadzie zamówiłem NPA 5ml, Chikarę 15ml, 3XPheromax 1ml ( właśnie w związku z tym przy okazji mam pytanie, mianowicie moja butelka Chikary różni się od tych ze zdjęć, posiada pozłacaną zatyczkę o kształcie zaokrąglonego walca. Chciałbym się was zapytać, czy wasze Chikary też tak wyglądają, czy ja otrzymałem jakąś inną? Z NPA jest podobnie na zdjęciach biała etykieta na flakonie, moja jest srebrna z czerwonymi napisami. Proszę napiszcie jak wyglądają wasze flakoniki.) Kilkukrotnie przedawkowałem te feromony, widziałem jak ludzie wręcz mnie olewają. Po pewnym czasie jednak dobrałem odpowiednią dawkę i efekty były porażające. Nie działały akurat feromony na osobę na która miały działać, jednak na innych znajomych zauważyłem zmianę nastawienia w stosunku do mojej osoby. We wtorek otrzymałem zamówione BTB. Zrobiłem mix 3ml BTB, 1.5ml NPA i 1ml Pheromaxu. Wszystko przelałem do 13ml flakonu po Love&Desire i dopełniłem perfumami Hugo Boss Selection. do tej pory miałem 2 okazje testowania tej mieszanki za 1 razem efekty przerosły moje oczekiwania, za drugim w Sylwestra nie miałem za bardzo na kim testować. Używam 3 pryśnięć z tego flakonu- czyli około 3/40ml. Wydałem na feromony juz ponad 700zł, myślę że starczą mi one na bardzo długo, ogólnie jestem bardzo zadowolony z tych zakupów. P.S. Warszawa to duże miasto, jest na kim testować. Jeżeli nie widzicie efektów, może wybierzcie się w moje rejony, w każdym miejscu na świecie ludzie się delikatnie różnią. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 W sumie temat jest ogólną dyskusja na temat feromonów, efekty stosowania itd. Ale miałbym prośbę, czy ktos mógłby odpowiedzieć na moje pytanie z poprzedniego postu? Bedę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 http://images.google.pl/images?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hs=lb&q=chikara%20pheromones&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trasti7 Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 a nie wydaje mi sie zeby stosownaie feromonow jakkolwiek od wieku zalezalo, jak juz to od celu i dojrzalosci zmysłowa bielizna damska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plghpburn32 Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 zgadzam sie z przedmowca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosiek Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 mam 25 lat a feromony stosuje od 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelika666 Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Ja mam 30, feromony stosuję od 5 lat (niecodziennie) i jestem zadowolona. Głownie korzystam z nich przy specjalnych okazjach (randka, wyjście do klubu, rozmowa z szefem..) Takie sporadyczne korzystanie z feromonów pokazuje ich dzialanie - jeśli oczywiście nie oczekuje się cudów, bo bardzo wiele zależy od nas i naszego nastawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mogiel Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 serio? 15 latki stosują już feromony ? ;D po co ? w tym wieku to nie powinno się tak jeszcze kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mogiel Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 serio? 15 latki stosują już feromony ? ;D po co ? w tym wieku to nie powinno się tak jeszcze kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mniammniam Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2014 25 stosuje od roku, ale czy efekty jakieś szczególne są? hmmm sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2014 20-kilka lat Stosuję pół roku. Czy widzę efekty? Jasne! Wręcz uzależniłem się od feromonów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi