Kruk Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Mam takie pytanie, otóż przy ostatnim zamówieniu (dwóch tyg) kupiłem również próbkę PHX. Na nalepce naklejonej na pudełku był skład i w tym składzie była podana oksytocyna. Zastanawiam się czy skład próbki również został wzbogacony o ten zwiazek czy to tylko jakiś błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Powinieneś napisać pod kontakt@feromony.pl skąd niby mamy wiedzieć ?;> Najszybszą odpowiedź dostaniesz od pracowników sklepu. I możesz się podzielić oczywiście odpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Wiem, ale tutaj też wchodzą a przynajmniej więcej osób sie dowie z pierwszej reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi