KRISTOFF Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Mam takie pytanko bo sam jeszcze w sumie tego nie testowalem jakis czas temu zakupilem After shave Allure homme sport chanel i jest jej teraz okolo 23ml mniejsza polowa z 50ml zastanawiam jakie fero bylo by najlepiej tam wlac zeby byl super efekt i jakich proporcjach mysle zeby to tego wlac 1ml Pheromaxa ale boje sie ze jak przegne to w sumie bede smierdzial a efektu wcale nie bedzie mam jeszce inne fero ktore sa wypisane w moim profilu prosze sensowna odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Łatwo obliczyć. Skoro masz 1ml PHX (30 kropel) to dolewając do perfum 1ml otrzymasz pół kropli. Do 23ml myślę, że otrzymałbyś małe stężenie, ale nie chce mi się liczyć dokładnie, bo moja głowa po wczoraj daje o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roomak Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Na ulotce PHX piszą żeby mieszać 1:10. Feromony powinny być niewyczuwalne świadomie a już mała ilość wali jak pot mojego dziadka po całym dniu pracy (nic przyjemnego ). Jak używasz wody toaletowej(fajnie to brzmi) to nie psikasz się raz tylko kilka razy. Potem może poprawisz w ciągu dnia. Jak wlejesz za dużo to możesz łatwo przedawkować. Ja bym wlał 0.25ml lub mniej i sprawdził jak działa(zakładając, że działało dla Ciebie wcześniej, nie powinieneś mieć z tym problemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi