KRISTOFF Napisano 20 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 Czy moze ktos racjonalnie wytlumaczyc jak to sie dzieje ze po uzyciu pheromaxa przechodzi mi bol glowy a bardziej zawroty i to sie dzieje naprawde wychodzi na to ze nie znane jest dzialanie do konca feromonow na ludzki mozg to bardzo interesujace. Przed chwila bylem zamulony a teraz normalka humor itp a chmury dalej nad moja glowa szaleja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 20 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 a ja phx uzywalem w leczeniu uzaleznienia od nikotyny, przez pierwsze dni po rzuceniu likwidowałem nim głód nikotynowy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 20 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 I rzuciłeś całkowicie? Ile paliłeś? Z tym bólem to też ciekawa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 nieeee znowu pale co najmniej paczke dzienni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 W takim razie dlaczego wróciłeś do nałogu? Było to w jakiś sposób związane z fero? Nie mam problemów z paleniem, paliłem okazyjnie i wiem, że jeśli chce to potrafię przestać. Ze względu na szkodliwość dymu, ostatnio korzystam z dobrodziejstw tabaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 24 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 nie powrot do fajek nie miał zwiazku z fero po prostu jestem nerwus, i nie widze tez przez to efektu przedwkowania podawanego na forum czyli wquwienie, ostatnio miałem troche czasu i poszukałem o procesach chemicznych w głowie podczas zakochania i jesli zrozumiałem to dopamina idzie w góre czyli głowna motywacja do palenia, brak fajek= niedobór dopaminy zmuszajacy nas do palenia, wiec jesli fero działaja jak to jest opisane nie tylko na ine osoby ale takze na nas wiec musza podnosic w jkims stopniu poziom dopaminy w mozgu osoby uzywającej, skoro osoba owa nie odzuwa głodu nikotynowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi