baska Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Witam!!! Ponad miesiąc temu zakupiłam Relationship Magic, jednak ten feromon nie przyniósł żadnych efektów poprostu lipa wystawiłam moją opinie klienta jednak nie został on wcale opublikowana. Wątpię szczerze czy te opinie są pisane przez klientów.. Planuje kupić jeszcze jeden rodzaj feromonu tylko zastanawiam się jaki , zobaczę czy będzie działa.. Szlak mnie trafia nie dlatego ,że nie zadziałał ale że publikują tylko to co im pasuje ...jednym słowem czuje się oszukana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Myślę, że powinnaś poprosić o zwrot pieniędzy a przed następnym zakupem przestudiować ferum. Po tanich feromonach wiele nie należy się spodziewać. Jeśli chcesz poznać powód odrzucenia komentarza to napisz na kontakt@feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Jest takie cos jak zwrot pieniedzy. Ile razy ktos zawsze porusza ten temat to juz zaczyna denerwować - NIE DZIALA NA MNIE - TO POPROS O ZWROT KASY I TYLE . ( paragon trzeba trzymac propo ) pozdrawiam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baska Napisano 29 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2010 Trudno nie zadziałał nie robię z tego problemu... Wkurzył mnie fakt iż nie publikują komentarzy negatywnych tylko same pozytywne w ten sposób oszukują klientów .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 29 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2010 Spokojnie opublikują . Na stronie są też negatywne opinie. Pewnie strona jest obsługiwana tak jak to forum gdzie administrator nie zagląda od wieków . Jak masz paragon to napisz i zwrócą ci kase albo wymień na coś mocniejszego PHX , NPA , BTB itp... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi