chmurka Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Hej tak sobie właśnie myślę co chłopcy polecą tylko i wyłacznie do podniesienia atmosfery w łóżku. Chodzi o wzbudzenie wyjątkowej namiętności i sexu o którym się pamięta przez bardzoooooooooo długo. Mam do dyspozycji w tej chwili Pheromax i BTB ale jestem otwarta na propozycje innego fero > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 zmiksuj oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Myślisz zeto dobre połączenie bedzie? Jak rozumiem jedna aplikacja Pheromaxu plus trzy cztery pociagniecią BTB Ałaaa ale moze ktoś napisze coś z praktyki bo ja nie chcem sprawdzac na kimś innym tego połaczenia a chcem mieć pewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 mysle ze tak, btb podobno zwieksza podniecie w lozku o 200 % phx tez, ale ja bym nie dawal 3-4 kropel btb tylko jedna, wkoncu to bliski stosunek, zreszta podczas seksu wydzielany wiecej wlasnych feromonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Mogłabyś się zastanowić nad K2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Właśnie z tymi K2 taki problem że nikt tego dokładnie nie opisał na ferum A używając tego np do masażu raczej musiałabym pokombinować z opakowaniem i jakimś masażem Raczej facet by się zapytał a czym to chcesz mnie masować A ja wole zrobić seprajsa nie mówiąc co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi