traq Napisano 22 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Przeprowadziłem sondę. Postanowiłem zabrać na domówkę ze sobą The edge. Wyciągnąłem zakrętkę i dałem powąchać 5-ciu osobom ( ze mną było 6 ). 2 osoby czuły pot 1 czuła stęchliznę 2 czuły zapach perfum ja na początku używania fero czułem smród, a teraz czuje przyjemny zapach (w przypadku NPA), PHX nie czuję już wcale Czyli śmierdziało 3 osobom na 6 Co o tym sądzicie? Możecie spróbować zrobić coś takiego sami, porównamy wyniki i może je jakoś podsumujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky Napisano 22 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2010 A jakie były proporcje mężczyzn i kobiet ? Ja uważam że zapach THE EDGE jest świetny ale lecą na niego w większości dojrzałe kobiety którym już w głowie poszukiwanie samca alfa, a nie chęć flirtu i przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2010 sami faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi