beton23 Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2010 Witam napiszcie jakie dawki stosujecie w BTB bo szukam i nic na temat nie ma czy stosujecie podobnią dawke jak NPA czy inną ile aplikujecie BTB na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2010 Nic Ci nie da odpowiedź w stylu : "ja stosuję tyle i tyle", bo dawkę się ustala indywidualnie. Długo chyba nie szukałeś http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=ZY6&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=site%3Aferum.pl+dawka+btb&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beton23 Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2010 ok a powiedzcie jak sie ma BDB do NPA jedna kropla NPA to dwa przechylenia a jedna kropla BDB to ile przechyleń? Czy BDB jest słabsze od NPA bo widze ze stosujecie więcej BDB niż NPA jak się ma kropla NPA do kropli BDB i od jakiej dawki zacząć BDB od 0,5 kropli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 19 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2010 NPA jest agresywne wiec trzeba dawac mniej niz łagodnieszego btb. BTB poprostu kapie mi z zakraplacza ile chce, w NPA zakraplacz jakos mi nie spelnia swojej funkcji i przeba przykrywac palcem i te 2 przykrycia niby przelicza sie na 1 krople, choc to jest tylko zwilzenie takie ze nie widc by palec był mokry. ale jest. Zacznij od 2 kropel btb , najwyzej bedziesz szedł w góre lub w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 20 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2010 Z odmierzaniem dawki to dokładnie jak napisał Valery Co do wielkości dawki - ja używam 2, góra 3 krople (ale to tylko jeśli jest chłodno) i więcej mimo wszystko nie polecam, zwłaszcza teraz w lecie, kiedy ciało samo z siebie wytwarza dużo feromonów. BTB może nie jest agresywne ale jest jednak dobrze stężone i też można przedawkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beton23 Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2010 ok dzieki za pomoc a powiedzcie w BTB jak w NPA jedno przechylecie w dól to pół kropli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2010 Tak się to liczy, choć mam wrażenie, że w NPA ta dawka jest większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2010 polecam próbki na perfumy i metodę "patyczkową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beton23 Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2010 czyli mowicie zeby od 2 kropel zaczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 28 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2010 Zdecydowanie nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2010 ...prędzej mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slysz Napisano 28 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2010 Według mnie to lepiej zacząć od dawki minimalnej czyli pół kropli. Jeśli po tygodniu brak efektów to zwiększyć do jednej kropli itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynamo Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 Witam, to mój pierwsyz wpis , więc proszę o pewną dozę wyrozumiałości. Mianowicie używam od 4 dni feromonów BTB , na początku była to jedna kropla , pożniej dwie , dziś trzy i... nic . Nie zauważyłem żadnej zmiany. Nie wiem z czego to wynika. Może nie chcę tego zauważyć , albo feromony poprostu nie działają. Pytanie : zwiększyć dawkę ? A może znacie jakieś inne rozwiązania? Pozdrawiam dynamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femme-fatale Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Także myślę o zakupie BTB dodatkowo do PHX ale poki co jestem jeszcze bardzo niedoświadczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi