korrrba Napisano 5 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2010 witam!!! to moja pierwsza wypowiedź na forum. ostatnio zamówiłam sobie feromony Pheromone Essence Woman. zaaplikowałam sobie je dzisiaj przed wyjściem do pracy. niestety efekty wręcz odwrotne od oczekiwanego. miałam wrażenie, że ludzie reagują na mnie...agresywnie. nie tylko faceci, kobiety też. tak jakby chcieli się opędzić ode mnie w pracy jeden z kolegów, który mi się podoba właściwie bez powodu był wobec mnie opryskliwy i nieprzyjemny w efekcie końcowym pokłóciłam się z nim, wkurzył się, strzelił focha, nie odzywał się już słowem do końca dnia. nawet ekspedientki w sklepie były dla mnie ostre i niemiłe... coś okropnego. a wczoraj, kiedy nie użyłam feromonów miałam całkiem miły dzień... czy ktoś ma doświadczenia z tymi feromonami, może ja coś źle robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Free_stYle Napisano 6 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2010 napisz coś więcej na temat tego produktu... czy ma jakiś zapach... czy może są to perfumy z dodatkiem feromonów... ile tego psikasz itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 6 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2010 Tym się nie psika, bo jest to w postaci olejku. Nie wiem jakim cudem zadziałało to w taki sposób, jak opisujesz, bo są to efekty przedawkowania... a sam tego wynalazku używałem i feromonów było tam tyle co w L&D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korrrba Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2010 tak, ma lekko oleistą postać. używałeś tego i co możesz o tym napisać? jest do bani? ja naczytałam się wielu pozytywnych opinii na temat Pheromone Essence... używałam kiedyś Pheromaxu, ale moim zdaniem niestety był do bani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 6 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2010 Nie widziałem kompletnie żadnych efektów, więc sprzedałem na allegro... ale skoro twierdzisz, że widziałaś po nim negatywne efekty, to spróbuj zmniejszyć dawkę, ale jak wspominałem.. według mnie tam feromonów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi