DawidKRK Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2010 Siema. Mam już niestety prawie 20 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Rok temu w sumie "chodziłem" z moją byłą przyjaciółką i byłem szczęśliwy ale wszystko się popsuło. Może Wam się to wydać dziwne, ale jestem jednym z lepszych DJi w Krakowie i nadal odkąd gram mam słabe doświadczenie z dziewczynami. Od zawsze byłem nieśmiały lecz od roku jestem już mniej nieśmiały. Mam problem tylko z takimi dziewczynami których nie znam chyba, że jestem z Nimi na imprezie, ale i tak wstydziłbym się z Nimi np. zatańczyć. Podobam się dziewczynom, jestem zadbany, ładnie się ubieram i wiele razy mam takie sytuacje, że dziewczyny przejmują inicjatywę i "zajmują się" same mną lecz ja nie potrafię "tego" wykorzystać. Mam zamiar kupić feromony BTB. Czy to będzie dobry wybór? Zależy mi na poznaniu ciekawej dziewczyny bądź odzyskanie byłej... Czekam na odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2010 Cześć, a ja znowu polecam NPA Poczytaj o BTB, NPA i sam zdecyduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Free_stYle Napisano 17 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2010 Dawid nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę... będąc DJem masz niezwykłą możliwość wykorzystywania znacznie większej ilości sytuacji niż... przeciętny facet a także najlepszą możliwość podrywania kobiet... kiedyś ze znajomym... mając problemy z nieśmiałością zrobiliśmy sobie miesięczną akcję... znaleźliśmy na internecie coś co zwało się "demonic confidence" czy jakoś tak... przerobiliśmy program pod siebie żeby mieć ubaw jednocześnie jeszcze lepiej obserwując kobiety itp... polegało to na "zaliczaniu" min 30 lasek dziennie "zaliczaniu" w sensie zaczepianiu ich pytając o różne sprawy... proponując spotkania... jeśli była grupa kobiet... podchodziliśmy do każdej z nich szczególnie ceniliśmy sobie te najbardziej atrakcyjne kobiety przy których stawało... serce i kobiety z chłopakami... mężami wyobraź sobie jakie doświadczenie zebraliśmy prowadząc dodatkowo dziennik z każdego wypadu a ile... śmiechu było przy okazji więc jeśli masz dobrego kumpla... zróbcie sobie taki miesięczny maraton (jak Ci dobrze pójdzie to "zaliczycie" min 900 kobiet w miesiąc) robienia z siebie kompletnego... idiotę w oczach kobiet myślę że więcej Ci to da niż NPA i BTB a jeśli masz wielką ochotę to... połącz dodatkowo feromony z maratonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 18 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 Czytałem kiedyś ten program demonic confidence i chciałem go przerobić, niestety nie mam kumpla który by się na to pisał a samemu pewnie mi się znudzi Ale może w przyszłym roku spróbuję, w tym mam jeszcze inne sprawy na głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Free_stYle Napisano 18 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 program jest wspaniały choć ma kilka niedociągnięć a... czytanie dziennika swoich wyczynów po latach jest... bezcenne ja teraz próbuję namówić kumpla na ponowne zrobienie sobie takiego miesięcznego... maratonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi