2szarozielone Napisano 22 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2010 Kupiłam w kwietniu feromony BTB i faktycznie, czułam zauważalną różnice "przed" i "po" ich użyciu, większe zainteresowanie. Skończyły mi się i postanowiłam wybrać coś innego, padło na NPA no i niestety ale tutaj wielkie rozczarowanie. Nie dość, że śmierdzą i to moim zdaniem potem, to w dodatku cieżko jest ukryć nawet używając bardzo słodkich perfum, w moim przypadku były to Burberry, Brit. ale i inne... No i do rzeczy, efekty zerowe, nie wiem, może źle je aplikuję. Używałam od 1-2 kropel za uszy. Testuje je od miesiąca. Czy mogę wobec tego zwiększyć dawkę? Nie chce żeby feromony sie zmarnowały a być może robie coś nie tak... prosze o rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 22 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2010 Wręcz przeciwnie - zmniejsz dawke. NPA są bardzo mocno stężone, poza tym jest lato i feromony intensywniej parują ze skóry wobec czego ich działanie jest większe tak jakby więcej ich nałożony. Spróbuj tylko zwilżać palec o dozownik i tym się traktować. Jest też opcja, że NPA po prostu nie są dla Ciebie... W moim przypadku też NPA sprawdza się raczej średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2szarozielone Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2010 Wobec tego zmniejszę dawkę, zobaczymy co z tego wyjdzie;) dzięki za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 23 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2010 1-2 krople chodząca bomba, chociaż z damskim NPA pewnie jest nieco inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi