dexter23 Napisano 23 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2010 Mam głupie pytanie do użytkowników P10 Czy faktycznie są one bezwonne? Ja je czuje nawet w najmniejszych ilościach chyba że są to jakieś moje urojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2010 To że feromony są "bezwonne" to akurat pojęcie względne. Mogą śmierdzieć, więc raczej nie są, a jednak PHX przestałem czuć po jakimś czasie i teraz jest dla mnie zupełnie bezwonny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faisca777 Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2010 Jak dla mnie, to każdy produkt posiada swój specyficzny zapach i dlatego tak ważne jest, aby je przykrywać. Jeżeli chodzi o P10, to też go wyczuwam, ale bardzo podoba mi się ta woń. Jest tylko duża różnica między stosowaniem czystego koncentratu, a rozcieńczaniem go z alkoholem dołączonym do zestawu P10. To drugie bardziej śmierdzi i to chyba ze względu na ten właśnie alkohol. Zdarzało mi się nosić na sobie kroplę koncentratu P10 (nieprzeciętnie mocna sprawa!!! ) bez przykrywania i po czasie nic nie czułem, inni też. Natomiast gdy rozcieńczałem P10 np. 1:3, to unosił się smrodek zaraz po aplikacji, do którego się zresztą przyzwyczaiłem, ale moja matka to wyczuła Dlatego zalecam przykrywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi