bogdan Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 Witam, mam już za sobą testowanie feromonów... pierwszy raz kupiłem The Edge, używałem go pół roku i nie zauważyłem żadnych efektów... totalnie NIC! Wiec, skorzystałem z możliwości oddania produktu... pieniądze otrzymałem z powrotem. Ale nie poddałem się... ponoć jednym z lepszych fero na jest PHX, postanowiłem spróbować i zamówiłem sobie ten mały flakonik za nie wielkie pieniądze... testowałem testowałem i nadal nic nie widziałem... resztki tego produktu jeszcze mam, może wykorzystam na dniach... Do każdej przesyłki sklep feromony.pl dodaje jakis mały prezencik w formie próbki innych fero, po roku przypomniało mi się że mam gdzieś schowana chusteczkę z próbką The Edge... użyłem tego na ostatniej imprezie i SZOK!!! Bawiłem się w klubie akademickim politechniki, wiec dużo dziewczyn nie było.... ale nie w okół mnie!! Pierwszy raz w tym klubie widziałem na parkiecie w okół siebie same laski... i to one mnie próbowały poderwać Piękna blondynka o 3 lata starsza do mnie co chwile czy sie nie narzuca Takiej imprezy dawno nie było!! I teraz mam dylemat, nie wiem co zrobić... znowu kupic The Edge? przecież ostatnio na mnie nie działał... Przecież ta próbka The Edge na wilgotnej chusteczce, to chyba to samo co The Edge w falkoniku... Doradźcie mi coś, jesteśćie bardziej doświadczeni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 na love scent mozna kupowac edge na husteczki moze z fero.pl tez sie dogadasz? spytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glonojad Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 Bez kitu. Na mnie tak samo chusteczka dzialala o wiele bardziej niz The Edge we flakoniku. Moim zdaniem albo na chusteczke rzucaja "lepsze" fero i mniej agresywne aby zachecic do kupna albo atomizer w the edge jest totalna klapa. Polecam 1psikniecie na sprasowany wacik kosmetyczny i rozprowadzenie nim na szyi. Sam niedlugo wspomoge sie Edge, wiec jak zainteresowany to zdam relacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2010 ja też uważam , ze próbki gratisów moga być lepsze , niż pełne flakonowe feromony . Czasami po PHX i NPA nie zawsze są efekty działania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafilm Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 może te dwa produkty wytwarzane są w dwóch rożnych fabrykach, i stad to różne działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 11 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2011 Podpinam się-chusteczka działa cuda, psik z flakonika na razie szału u mnie nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 13 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2011 Podpinam się-chusteczka działa cuda, psik z flakonika na razie szału u mnie nie robi... Czyżby chusteczka miała wyższe stężenie fero niż to. które jest we flakonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Mamy zapewnienie od producenta, że chusteczka i pełny produkt są równie skuteczne. Być może przesadzacie z aplikacją z pełnego flakonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Dokładnie,można kupic edge w chusteczkach,wiem bo mam i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperZapach Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgadzam się. W kosmetykach nawet partia ma duże znaczenie. Powiem to na przykladzie perfum, które zależnie od miejsca rozlewania pachną inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Dokładnie ale to czysta sciema i pewnie ktoś sie na to łapie,bo przeciez nie kazdy wie jak pachaną feromony. A wystarczy zdobyć wiedze i nie kupywac byle gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Hmm, głupie pytanie zadam-czy ta strona love scent jest też w polskiej wersji jezykowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 nie Love Scent jest stroną amerykańską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netway Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Swoją drogą ciekawe, czy kiedyś "pomyślą" o polskim rynku i przygotują stronę w wersji PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Nie wiem, ale myślę że w Polsce dość dobrze działa feromony.pl Zresztą nie widzę problemu żebyś sobie coś kupił ze stanów, jak nie znasz angielskiego to zawsze możesz użyć google translatora, może doskonały nie jest ale powinien być wystarczający do zrobienia małych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi