doktorek37 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witam, Czy jest szansa by te feromony trafiły do oferty feromony.pl? Wiem, że to pytanie do decydentów, ale zakładam, że śledzą własne forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Powiem tak. Jest bardzo duża szansa Na razie to by było tyle. Więcej wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 No i stało się Feromony.pl wprowadziło ten produkt!!! Paczka już w drodze. Od jutra testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Maxi Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Również zamówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 31 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Gdzie Wy je widzicie? Na stronie sklepu ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Gdzie Wy je widzicie? Na stronie sklepu ich nie ma... Dostałem maila, że mają specjalną ofertę dla mnie, a THE EDGE TRUST jest tylko 100 opakowań. Myślałem, że to ściema ale jeżeli nie dostałeś takiego maila to może faktycznie jestem "wybrańcem" BTW, jestem po pierwszym psiku i jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Ja też dostałem podobnego maila, nie mam na razie gdzie testować bo idę na Ursynalia, a tam się nie przydadzą. Ale zapach ładny Nie to co ostatnie The Edge... zapach jak ze środka przeciw komarom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satyrias666 Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Czyli Trust ma inny zapach niż zwykłe The Edge ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Czyli Trust ma inny zapach niż zwykłe The Edge ? Tak. IMHO znacznie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi