barthwroclaw Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 Witam Zdecydowalem sie wkoncu na sprobowanie tego Ogolnie nie posiadam zdania na temat ich dzialania bo nie mialem jeszczez nimi stycznosci Przed chwila zlozylem zamowienie i oplacilem od razu za Zestaw Startowy - MAX czyli BTB + NPA + PHEROMAX Mam pytanie do doswiadczonych Od jakich dawek zaczac? wiem ze jak stosuje sie mix to mniejsze ale ja chce od razu sprobowac mixa tych 3 feromonow I czy mozna wymieszac te 3 feromony w jedej buteleczce czy lepiej stosowac kazdy z osobna ? Mysle ze kurier powinien byc w piatek wiec zaczne pisac co sadze na temat dzialania feromonow Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 Witam. po 1 odradzam mixów po 2 czym mniej tym lepiej po 3 nie napalaj się z tym tak Pozdrawiam tomtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barthwroclaw Napisano 9 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 ja sie nie napalam Chce po prostu sprobowac czy feromony wogole dzialaja i dlatego zamowilem zestaw startowy MAX poniewaz wczesniej chcialem zakupic wszystko z osobna co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 ja sie nie napalam Chce po prostu sprobowac czy feromony wogole dzialaja i dlatego zamowilem zestaw startowy MAX poniewaz wczesniej chcialem zakupic wszystko z osobna co tam jest Poczytaj troche forum, poprobuj wszystkiego z osobna i dopiero mysl o mixach . Znajdziesz tu troche wiedzy, a to jak jej uzyjesz zalezy tylko wylaczeni od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Najpierw poczytaj skład każdego z tych produktów, bo dublowanie tych samych feromonów zwykle kończy się przedawkowaniem. Mixy są dla doświadczonych, którzy już dobrali dawki pojedynczych produktów. http://www.feromony.pl/Budowa-feromonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika69 Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Witam jestem zainteresowana kupnem... tylko mam dylemat ponieważ chcę aby feromon działał na moją płeć znaczy na kobiety jakiego powinnam użyć w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneczka Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 wydaje mi się, że perception będzie dla ciebie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Wg moich doświadczeń perception pomaga bardzo w relacjach międzyludzkich, na coś więcej trzeba więcej czyli The Edge, NPA lub PheroMax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi