naphozord Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Cześć chcę sobie zamówić pheromax próbkę po raz kolejny bo uprzednią zgubiłem . Zapewne w gratisie dostanę the EDGE albo btb. Moje pytanie , co będzie lepsze PHX + btb czy phx+the edge. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 To do próbki PHX jest dodawana próbka BTB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Gdybym ładnie poprosił myślę że bym ją otrzymał mniejsza o to. Niech będzie PHX + The edge. Jakiś pomyśl jak to połączyć albo oddzielnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Lepiej oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 Nie wydaje mi się żeby dawali próbki BTB tylko The edge,perception albo chikara. Na początek nic nie miksuj do póki nie poznasz swojej optymalnej dawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 ja bym zrobił NPA +BTB i to powiedzmy że mogło by mieć działanie podobne do PHX, ale i tak trudno byłoby się nawet zbliżyć choć byś nie wiadomo jak przecyzyjnie dobierał dawkę, natomiast mieszanie PHX +BTB nie koniecznie ma sens gdyż skład sie częsciowo pokrywa, to tak trochę jak byś mieszał wyborową ze sokiem pomaranczowym i plasterkiem cytryny z smirnoffem ze sokiem pomaranczowym i lodem i słomką, ale nie każdy potwierdzi moje słowa;] mi się wydaje że najbardziej wszechstronne byłby zakup NPA oraz Scent of Eros (na razie tylko na Ebayu) i wtedy mamy albo typowo socjalny andsrostenol alob typowo męski androstenon a mieszanka tych dwóch mógłby być zbliżony efekt do PHX ale efekt i tak byłby na pewno inny jeszcze nie próbowałem każdy feromon ma inne działanie tak naprawdę i trzeba chyba wszystkiego samemu próbować ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 15 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Zamówiłem próbkę phx i poprosiłem o saszetkę perception. Mam także plan odkupić od jednego z użytkowników The EDGE . Czy gdy znajdę odpowiednia dla siebię dawkę jest sens potem mieszać phx i the EDGE? No i najważniejsze pytanie czy samo The Edge może dać jakiś efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 patrząc na skład to jest chyba bardziej sens mieszc perception z the edge, samo daje dobre efekty w podrywaniu jak sądze, ale musisz uważać żeby laski się Ciebie nie bały bo to podobno tak na nie troche działa jak bym miał kupować jeszcze raz to brałbym NPA, może PHX i do robienia mixów z NPA takie coś http://cgi.ebay.pl/BEST-SEX-PHEROMONE-COLOGNE-SCENT-OF-EROS-FOR-MEN-/220662822857?pt=fragrance&hash=item33608777c9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 15 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Ehh już wpłaciłem za tą próbkę PHX , poprosiłem aby mi wysłali perception próbkę. Mam okazję kupić od chłopaka stąd The Edge za 40 zł. Już sam nie wiem co robić. Będę starał się też dać komuś te darmowe kody na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 TE może bć to praiwee jak NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 17 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Witam ponownie. Słuchajcie pojutrze mam się spotkać z Dziewczyną. To będzie nasze 1 spotkanie , wcześniej nigdy się nie widzieliśmy. Do wyboru mam phx , chusteczkę perception , i the EDGE (chusteczka) i w pudełeczku. Co byście mi polecili. No chyba że jakiś mix ?? No i czy mogę przykryć TE perfumą?? wyczytałem że zapach TE , szybko się ulatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Tylko PHX - takie jest moje zdanie. I prawie książkowy przykład na użycie tego feromonu. Małe psiknięcie (bardziej pół), dobry perfum i do dzieła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 17 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Okej , phx mam 1 ml próbkę. No nic jutro będziemy próbować ;] Co do TE , dałem powąchać rodzicom. To powiedzieli że strasznie cuchnie . Jak kocie SIKI. Mnie się tam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Na początek nic nie miksuj bo możesz łatwo przedawkować nie znając swojej optymalnej dawki!!! Jak chodzi o PHX+BTB to z własnego doświadczenia stwierdzam że to dobry miks,a tak poza tym to BTB nie jest to samo co PHX tylko się może nakładać jakiś składnik ale to ma miejsce przy wszystkich fero. Tak jak wcześniej pisałem że nie na każdego fero działa tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 17 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Ale ja nie mam żadnego BTB . Mam phx próbkę i THe edge. Mogę zaryzykować 1 krople PHX?? albo samo The EDGE?? No i czy to The EDGE zapachowe mogę przykryć perfumą.?? Bo mamuśka mówiła mi że śmierdzi szczochami ehhehe. Chociaż mi ładnie pachnie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 O miksie z BTB napisałem tak na marginesie,na początku nic nie miksuj. 1.PHX najlepiej zacząć stosować od pół kropli czyli przytknąć palec do próbki i przechylić. 2.Możesz przykryć The Edge innym zapachem i nie będzie przez to słabszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Ponieważ TE ma kontrowersyjny zapach, a ty nie znasz dawkoiwania, to może tym razem go nie używaj. Ja maczam patyczek w próbce PHX i smaruję raz koło nosa, od miejsca pod okiem do podstawy nosa, maczam patyczek i robię to samo z drugiej strony. Następnie możesz pod nosem, ale lepiej umoczyć trzeci raz patyczek i tą jedną dawką posmarować obie kości policzkowe. Wszystkie te miejsca są akurat tam gdzie ląduje nos dziewczyny przy pocałowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi