Grypek Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Czy ktoś orientuje się jaki zapach perfum odpowiada męskiemu zapachowi The Edge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Akurat tutaj ciężko to określić, nie spotkałem perfum podobnych do tego. Trzeba kupić lub dostać próbkę i sprawdzić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grypek Napisano 10 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Akurat szukałem już w kilku perfumeriach ale nic choćby kapkę nie przypominało tego zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melexx Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 Zgadza się zapach jest dosyć specyficzny i raczej ciężko go porównać z czym kolwiek. Natomiast miałem ostatnio sytuacje ze wyczułem ten zapach u kogoś przypadkowego w tramwaju i moja reakcja była taka ze uśmiechnąłem się lekko pod nosem To tylko potwierdza oryginalność tego zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 Może to był ferumowicz Jak widać, nie jesteśmy sami, którzy używają tych dobrych perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 ja bym porównał zapach the edge z jakąś wodą po goleniu.... śmierdzi mi jak jasna cholera ale upodobania są różne. Musisz po perfumeriach pochodzić i poniuchać jakieś wody po goleniu moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Dla mnie edge ma bardzo fajny zapach, na pewno niepowtarzalny bo jak pisałem wcześniej, podobnych perfum nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grypek Napisano 13 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Dzisiaj 2h w perfumerii i nic ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 I raczej nic z tego nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Myśle że nie ma perfum..wody która by odpowiadała zapachowi The Edge,zapach jest nie samowity dlatego akurat sam,te fero wybrałem,dlatego że nie tylko działa na otoczenie ale też na mnie samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 nowy zapach THE EDGE jest podobny do środków do odstraszania komarów... zobaczymy co na to ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trasti7 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 jak dla mnie niesamowity zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melexx Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 ja się parę dni temu dyskretnie w pracy psiknolem i po prau minutach usłyszałem od koleżanki ... "czujesz ten zapach coś jak by jakie s krople żołądkowe??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 U mnie bylo lepiej (jakiś czas temu) jak wszedłem do niewielkiego zamkniętego pomieszczenia. Jeden z kolegów do mnie "Pachniesz jakimiś ciastkami cynamonowymi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy10034 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 A ja wiem jaki to zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Wiesz ale nie powiesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy10034 Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Diesel Fuel For Life pour Homme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek1111104 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 no to wole kupic dwa razy the edge niz 75ml tej wody toaletowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grypek Napisano 20 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi