sonias Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Czy mógłby ktoś doradzić jakiego produktu użyć mogłaby kobieta, aby przyciągnąć do siebie jeszcze bardziej drugą kobietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traq Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Jeśli orientacja drugiej kobiety jest normalna, to zadziałają na nią feromony męskie, jeśli nie, to damskie. Przynajmniej w teorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Jeśli orientacja drugiej kobiety jest normalna, to zadziałają na nią feromony męskie, jeśli nie, to damskie. Przynajmniej w teorii. Teoretycznie tak, tylko nakładając męski PHX lub NPA zapach może nie pasować. Kobiety nie wydzielaja tego typu feromonów i może się to gryźć i to bardzo. Ale w sumie nic nie szkodzi spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lovewomen Napisano 8 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2012 no właśnie chciałam o to samo zapytać. Jestem lesbijką i jeśli będę używać feromonów dla heteroseksualnych kobiet będę przyciągać facetów a tego nie chcę za wszelką cenę, więc wychodzi na to, że będę musiała używając feromonów męskich? Tylko nie jestem do końca pewna czy to zadziała w tym przypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 8 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2012 http://www.feromony.pl/kontakt Skontaktuj się z nimi , doradzą i pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lovewomen Napisano 8 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2012 tak już napisałam, odpowiedź dostanę po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi