pajeczyca Napisano 22 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Witam, od pewnego czasu czytam różne fora i wypowiedzi na temat feromonów. Chciałabym się Was poradzić w pewnej kwestii. Jest ktoś, kto od dłuższego czasu mi się podoba. Jest to mój bardzo dobry i bliski kolega, spotykamy się dość często, ale on widzi we mnie tylko koleżankę, czasem czuję, że nie widzi we mnie kobiety. Fakt, jestem nieśmiała i nie czuję się atrakcyjna, ale zaczęłam już przemianę zewnętrzną, teraz chcę sobie tylko dodać animuszu I tutaj właśnie moje pytanie: czy jest coś, co może mi pomóc. Czytałam tutaj, że ciężko komuś zmienić wyrobioną już opinię, ale liczę na waszą pomoc Pojawia się też kwestia finansowa, nie mam jakiegoś wielkiego budżetu, więc tutaj też jestem ograniczona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Witam serdecznie, W kwestiach damsko-męskich doskonale sprawdza się Pheromax dla kobiet, podnosi atrakcyjność i pomaga wzbudzić pożądanie. Więcej na temat produktu znajdzie Pani na stronie: http://www.feromony.pl/PHEROMAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 To może Relationship Magic +NPA Woman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Ja bym pozostał przy próbce Pheromaxu + ładna kobieca perfuma. Oczywiście od razu nie zmieni podejścia bo już Cię bardzo dobrze zna ale trochę cierpliwości i będzie sukces Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deborka Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Odkąd używam Pheromaxu wydaje mi się, że mój chłopak odczuwa większe pożądanie do mojej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deaconfrost89 Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi