podrywaczek Napisano 20 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2012 Witajcie Który z feromonów zapachowych polecacie? Chciałem kupić chikarę ale dużo osób mowi ze śmierdzi, potrzebowałbym fero do użytku na codzień oraz na podryw , uwodzenie. Mam próbkę the edge i dla mnie naprawdę ładnie pachnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 The Edge to idealny produkt, aby podrywać i uwodzić, podkreślić swoją osobę, a także zwiększyć pewność siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Witam. Mam próbkę the edge i dla mnie naprawdę ładnie pachnie. pozdrawiam No i sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 6 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Ok wybór padnie raczej na The Edge, stosował ktoś z was Alchemy lub RM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Ja kupiłem Alchemy ale widocznie jestem uczulony na jakiś składnik bo tam gdzie posmaruję wyskakują mi małe krosteczki. Po zmyciu mydłem za jakiś czas znikają. Z innymi feromonami nie ma problemu. RM też kupiłem ale gdzieś zapodziałem.. użyłem ze dwa razy ale powiem Ci tylko, że pachnie nie pamiętam nawet jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 7 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2012 Widzę że używałeś the edge jak go oceniasz i ile psików stosujesz? Oraz jak wypada przy the trust ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 The Edge z tym nowym zapachem, jak to ja nazywam na komary, wypada z gry przy The Edge Trust. Stosuję po jednym psiknięciu za lewym i prawym uchem i to mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 8 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Jeszcze zastanawiam się pomiędzy the edge a trust'em , hmm myślisz że warto dopłacić ? Może feromony .pl mają już próbki trust'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Jeśli to będzie Twój pierwszy zakup to w przypadku braku zadowolenia z produktu możesz zażądać zwrotu pieniędzy, więc The Edge Trust jest jak najbardziej dobrym zakupem. Ja z Trust'em się nie rozstanę pod warunkiem, że nie zmieni zapachu O próbkach nic mi nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Testowałem phx i btb i tak sobie na mnie działało, potrzebuję teraz jakiś fajny fero zapachowy, jeśli kasa będzie to biorę trust'a jeśli nie to kupie zwykłego Edge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi