Rasta Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Dłuższą chwilę na Ferum mnie nie było, ale wracam i to wracam w wielkim stylu. Poniżej prezentuję (z dumą) 5 doskonałych porad, jak zdobywać więcej kobiet. Każda porada jest 100% praktyczna i przetestowana! Czytajcie, komentujcie i wdrażajcie: http://rasta.feroblog.pl/index.php/5-piekielnych-porad/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Cześć Rasta Ja bym do twoich 5 punktów wtrącił tylko 2 małe uwagi: 1. Podobno ktoś zrobił ranking alkoholi, po których kobiety są najłatwiejsze. Top 10 alkoholi, które prowadzą kobiety do seksu: Tequila (91%) Wódka (79%) Whisky (68%) Gin (67%) Rum (62%) Piwo (48%) Brandy (46%) Szampan (23%) Czerwone wino (12%) Białe wino (9%) Ile w tym prawdy, nie wiem. Nie prowadziłem eksperymentów. 2. Lepiej być trochę wybrednym, bo kobiety mają to do siebie, że lubią zaciążać. Jak już się stanie taki dramat, to lepiej mieć dziecko z w miarę fajną dziewczyną, z którą ewentualnie można się związać, niż z taką, jakiej by się wstydziło nawet na rozprawie o alimenty. Przynajmniej ja mam takie zdanie po latach. Teraz bym nie poszedł do łóżka z byle jaką kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 30 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 ad 1 trzeba przetestować! podzieliłem się 5 metodami z koleżanką i wzbogaciła punkt dotyczący alku o jeszcze jedną poprawkę: pijąc z kobietą należy przynajmniej pozorować spożywanie alkoholu. Inaczej stanie się nieufna ad 2 przypadkowe zaciążenia to ich specjalność. trzeba zawsze kalkulować to ryzyko, tak jak zerwanie liny podczas skoku na bunji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Tequila (91%) . jutrzejszy wyjazd troche pokrzyżował mi plany a właśnie tequile ( Olmeca Silver jeśli to ma jakieś znaczenie ) i fero ( raczej Pheromax niż The Edge ) miałem testować. cóż innym razem. przed końcem świata chyba zdążę a porady? je trzeba nie tylko czytać ale sprawdzać w praktyce. pewnie gdybym mniej czytał a więcej działał efekty przyszły by wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Jak przetestujesz, to napisz, czy faktycznie tequila tak rozbraja kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 ad 1 Inaczej stanie się nieufna Dokładnie choć, nie stosowałem takiej metody poprzez alko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Mogę dorzucić coś jako kobieta? Tequila trochę przereklamowana Pachnie egzotyką i wydaje się być oryginalna... więc mężczyzna, który to proponuje też.. dlatego możecie mieć złudzenie, ze tak się dzieje nie pije się też jej na co dzień każdy alkohol rozbraja, byle w umiarze A który najbardziej?? to już zależy od upodobań obiektu testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Dodam jeszcze coś od siebie. Jak dla mnie to poniżajace żeby pierw kobiete upić i pózniej wykorzystać. Oczywiście tylko w takim znaczeniu. Nie myśle tutaj o normalnej rozmowie, gdzie kobieta popija drinka i jest świadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 21 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 a mówiąc serio: no pewnie, że to poniżające, maksymalnie słabe i karygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Uff... bo już traciłam wiarę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesomething2 Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Cześć Rasta Ja bym do twoich 5 punktów wtrącił tylko 2 małe uwagi: 1. Podobno ktoś zrobił ranking alkoholi, po których kobiety są najłatwiejsze. Top 10 alkoholi, które prowadzą kobiety do seksu: Tequila (91%) Wódka (79%) Whisky (68%) Gin (67%) Rum (62%) Piwo (48%) Brandy (46%) Szampan (23%) Czerwone wino (12%) Białe wino (9%) Ile w tym prawdy, nie wiem. Nie prowadziłem eksperymentów. 2. Lepiej być trochę wybrednym, bo kobiety mają to do siebie, że lubią zaciążać. Jak już się stanie taki dramat, to lepiej mieć dziecko z w miarę fajną dziewczyną, z którą ewentualnie można się związać, niż z taką, jakiej by się wstydziło nawet na rozprawie o alimenty. Przynajmniej ja mam takie zdanie po latach. Teraz bym nie poszedł do łóżka z byle jaką kobietą. nie zawsze tak jest, zalezy od kobiety,ja moge wypic butelke tequili i nic,tylko troche pijana a 2 szklaneczki winka i dziala. wiekszosc moich kolezanek ma to samo, wiec nie ma reguly..raczej podyptaj co z reguly pije, wtedy ma organizm przyzwyczajony i mniej skuteczne a ogolnie te 5 rad, cos w tym jest, przede wszystkim wytrwalosc, jak sie uprzerz na jakas babke to bedeziesz mial, tak robia grecy, wlosi , hszpanie i dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 29 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 ak sie uprzerz na jakas babke to bedeziesz mial, tak robia grecy, wlosi , hszpanie i dziala... tak jest. jak się chodzi, to się wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianaladyn Napisano 15 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2013 mi po szapanie zrobiła dobrz........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi