Hazzar Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Witam. Co myślicie nad mixem tych dwóch feromonów ? Widziałem już nawet taki zestaw startowy w pewnej ofercie i jestem ciekaw waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hazzar Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Nikt się nie wypowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Chyba nikt nie robił takiego mixu. Możesz spróbowac i opisać nam tutaj. Osobiście mam co do niego wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Też jestem ciekaw co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek_1 Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2012 BTB + chikara? robiłem ten mix i jakichś rażących różnic pomiędzy np. BTB + perfumy CH 212 nie widzę. Chikara ma coś w sobie ale jej zapach może się znudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimek Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 ja robilem. Ale takie miksy maja malo sensu bez feromonow agresywnych. ciezko zauwazyc roznice. polecam dodac pare mcg phx lub edge trust. Efekt murowany, niezaleznie od proporcji chikary/btb. Pamietaj o zmniejszeniu dawek w przypadku braku lub negatywnej reakcji. Do skutku. Chikara jest troche bardziej lagodna niz btb. Polecam Chikare do pozytywnego towazystwa, serio zaje*scie humor poprawiaja osoby, ktore maja same dobry humor (niestety w odwrotna strone tez dziala). a BTB jesli ty chcesz troche pokierowac emocjami grupy w pozytywnym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi