xmar42 Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 Dostałam pheromax i na buteleczce była naklejka woman, ale gdy ją odkleiłam pisze man. Czy wy też tak miałyscie? Czy pheromax działał tak jak powinnien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2013 Ja miałem identyczną sytuację z kupnem pheromax man. Na pojemniczku byla naklejka man a po odklejeniu woman. Napisałem do feromony.pl i dostałem odpowiedź, że producentowi skończyly się opakowania man dlatego naklejali naklejki na woman. Teraz to już jest dziwne zaczynam powoli wątpić w rzetelność firmy bo mogli by chociaż napisać, że będą takie sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmar42 Napisano 24 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2013 Dobrze działał ten twój pheromax? Bo ja go kupiłam spejalnie na impreze na której ma być chłopak, który mi się podoba i teraz nie wiem czy mam go zastosować, bo boje się że może działać odwrotnie niż powinien. Mam nadzieje, że się nie pomylili i wyslami pheromax dla kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 25 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2013 Mój działa tak jak poprzedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 28 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2013 Na stronie http://www.feromony.pl/PHEROMAX widnieje informacja tłumacząca przedstawione wyżej wątpliwości: UWAGA: Flakony i opakowania z ostatniej dostawy PHEROMAX mogą zawierać dodatkowe etykiety przysłaniające część opakowania. To zmiany producenta. Produkt zachowuje niezmienną, najwyższą jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyzak7 Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Miałem tą samą sytuację, ale nie zauważyłem niczego innego. Skoro producent twierdzi, że jakość nie została zmieniona, to tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deborka Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 U mnie było to samo, ale wydaje mi się, że nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi