bruno69 Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Witam, Chciałbym zacząc przygodę z feromonami, proszę o informację jakich uzyc mocnych feromonów lub mieszanek zeby doprowadzic kobiete do pożądania. Interesuja mnie mieszanki które mozna mieszac z perfumami, uzywam perfum Diora i Armani. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkozicki1 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Ja używam btb i zauważyłem że kobiety są dla mnie milsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fotograf146 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 BTB ma także działanie socjalne i uspokajające zwiększające zaufanie, ale i również podniecenie w sytuacjach intymnych także ferro, mogące wiele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno69 Napisano 14 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dziekuje - @fotograf146 za info Mam jeszcze 2 pytania dla czytających - jaki mix jest dobry PHX + BTB czy PHX + NPA - mix fero lepiej dodac do perfum czy stosowac fero na ciało a na to perfume? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 trudno powiedzieć, jak jest lepiej, bo każdemu pasuje co innego. Jak dla mnie najlepszy mix to phx + btb. Te dwa fero idealnie się uzupełniają i po tej kompozycji zawsze osiągałem najlepsze efekty. Ja zawsze nakładam najpierw fero, a potem dopiero perfumy, z tego powodu, że stosuję różne dawki fero na różne okoliczności i tak jest mi łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno69 Napisano 6 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Ok a mozesz napisac ile stosujesz BTB w połaczeniu z PHX ile kropel lub przechylen buteleczki. Ja PHX zaplikowałem do próbki 1ml i stosuje 3 przechylenia , ale bez BTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Pheromaxa stosuję zawsze bardzo oszczędnie. Jeśli łączę z BTB to odkręcam flakon i smaruję się po obu stronach szyi "wężykiem". Do tego 2-3 przechylenia BTB i też na szyję, potem przejeżdżam nadgarstkami po szyi i rozcieram je o siebie. Pobaw się tym trochę, raz przedawkuj, raz daj za mało i za niedługo będziesz wiedział, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jordan Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Jestem dość sceptycznie nastawiony do feromonów także proszę mi powiedziecie tak szczerze czy zaścieliliście jakiekolwiek efekty? Czy one działają, czy kolejny cudowny biznes. Czyli droga woda w buteleczce:) Proszę mi o szczere odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Działają ale nie tak jak co to niektórzy tutaj piszą. Ich dzianie jest bardzo subtelne. No chyba że się przesadzi np z NPA wtedy naprawdę można zobaczyć w sobie agresję wiec działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno69 Napisano 8 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Pheromaxa stosuję zawsze bardzo oszczędnie. Jeśli łączę z BTB to odkręcam flakon i smaruję się po obu stronach szyi "wężykiem". Do tego 2-3 przechylenia BTB i też na szyję, potem przejeżdżam nadgarstkami po szyi i rozcieram je o siebie. Pobaw się tym trochę, raz przedawkuj, raz daj za mało i za niedługo będziesz wiedział, co i jak. Ja zrobiłem mix z perfuma 0,6 PHX + 0,6 Btb + 4ml perfumy i daje 2 psiki wychodzi po 2 psikach 0,05 fero. Próbowalem PHX wezykiem po obu stronach szyi ale chyba to za duzo bo uszy mi zrobiły sie czerwone to chyba przedawkowanie. teraz dalem PHX do próbki 1ml i 3 przechylenia, zobacze jakie beda efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 i jak? mix zadziałał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno69 Napisano 11 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 Powiem tak do konca jeszcze nie wiem jak mix bo obecnie zbieram informacje , duzo czytam. Kilka lat temu kupiłem PHX uzywałem ale chyba w złych dawkach mało wtedy byłe zorientowany . teraz podchodze do tematu inaczej. Zrobiłem ten mix ale teraz czytam i raczej duzo osób odradza takie stosowanie , kazdy pisze zeby fero nakładac osobno z perfumami. PHX nalezy nałozyc max pół psika czyli 0.062ml podrążyłem temat i postanowiłem aplikowac PHX z próbki 1ml. Dlaczego?? Gdyz łatwiej ustalic max dawke, Kropla chemiczna ma 0.05ml, po pomiarach jakie znalazłem na necie to wychodzi ze kropla ma 0.035 - 0.04. Przechylenie próbki 1ml daje na palec pół kropli czyli max dawka to jest 2-3 przechylenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sefbmdoeb_89 Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2014 Pheromaxa stosuję zawsze bardzo oszczędnie. Jeśli łączę z BTB to odkręcam flakon i smaruję się po obu stronach szyi "wężykiem". Do tego 2-3 przechylenia BTB i też na szyję, potem przejeżdżam nadgarstkami po szyi i rozcieram je o siebie. Pobaw się tym trochę, raz przedawkuj, raz daj za mało i za niedługo będziesz wiedział, co i jak. to jest oszczędne stosowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 owszem, Phermaxa stosuję bardzo niewiele - tak jak napisałem. A z BTB można sobie pozwolić na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estizehotte57 Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deaconfrost89 Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi