dikenz94 Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Preparaty profesjonalne (VIP) RAW ANDROSTENOL , ANDROSTENONE, ANDROSTADIENONE - dyskusja - wypisujcie swoje mikstury. Tylko swoje własne mikstury feromonowe : Aplikowana doza substancji: w mclSkład: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inka25 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Hej. Aż takich precyzyjnych zapisów nie prowadzę, ale ostatnio spodobała mi się taka mieszanka: 2ml Estratetraenol 1ml Androstenol 2ml moich perfum Wszystko wlewam w atomizer od feromony.pl https://www.feromony.pl/akcesoria/atomizer Stosuję w ilości jednego - dwóch psiknięć na skórę (zawsze psikam jeden raz, odczekuję pół godziny, jeśli nie czuję się lepiej, aplikuję drugie psiknięcie). Używam na wyjścia ze znajomymi, imprezy, generalnie spotkania towarzyskie Taką miksturę stosuję od ok. 2 miesięcy i sprawdza się świetnie! Jestem przebojowa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikenz94 Napisano 19 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 @Inka25 Dzięki za wypowiedź . Ja już powoli też odpuszczam sobie dokładne wyliczenia . Dalej szukam odpowiedniej dawki dla siebie . Kiedyś stosowałem BTB + PHX . I koniec , końców efekt był rewelacyjny , to czego chciałem . Lecz odpuściłem sobie fero , z pewnego powodu. Na 6mc , a później już nie pamiętałem tej dawki! Próbowałem na nowo odnaleźć odpowiednią dawkę dla siebie. Ale się nie udało . Nie wiem jakim cudem BTB + PHX działo idealnie, a później nie mogłem wypracować odpowiedniej dawki... Więc zacząłem testy na preparatach profesjonalnych . I na razie ,,cisza'' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inka25 Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 @dikenz94 Przede wszystkim, na spokojnie testuj, próbuj, sprawdzaj Single dają naprawdę duże pole do popisu, potrzeba tylko cierpliwości. Przez pół roku wiele może się zmienić, wrażliwość twojego węchu, ogólne samopoczucie... czytałam, że percepcja feromonowa jest zmienna w czasie więc co służyło nam w danej ilości jakiś czas temu, nie musi działać tak dobrze teraz. Na pewno z Singlami masz więcej możliwości na dopasowanie ich jak najlepiej do siebie niż, stosując BTB czy Pheromax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 A ja poleciłabym dodatkowo troszkę więcej luzu i zabawy w tworzeniu miksów. Po zaaplikowaniu odpowiedniej dawki, po dwóch czy trzech razach też nie można liczyć, że nagle diametralnie zmieni się rzeczywistość i zachowania ludzi. Że od razu dadzą Ci znać, że to ta idealna dawka. Efekty są widoczne raczej w dłuższym okresie stosowania i dopasowania. Odniosłam troszkę wrażenie, że nakładasz feromony i czekasz co się dziwnego wydarzy, jeżeli nic, to zmieniasz dawkę i czekasz dalej. Może się mylę Feromony zmieniają nastawienie, pobudzają w subtelny sposób, niekoniecznie ktoś musi nam to od razu powiedzieć czy pokazać. Przy dłuższym testowaniu, przy odpowiedniej dawce na pewno widać różnicę w podejściu innych do nas, jak również w nastawieniu naszym do ważnych spraw. Single są drogie, ale to najczystsze i specjalistyczne feromony. Mając wszystkie, można wszystko Zazdroszczę, bo ja jeszcze muszę trochę dozbierać kasy. Próbuj i baw się dobrze! Powodzonka! Daj oczywiście znać jak będziesz miał jakieś nowe spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonika Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 Hejka Moj mix do pracy. Estratetraenol x 5 Androstadienone x2 Androstenol x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi