tomeklech Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 Cześć wszystkim. Pytanie do męskiej części feromaniaków. Czy ktoś już ma IMPI? Ja dzisiaj zamówiłem i szczerze nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 4 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2020 Tak, według mnie najlepszy zapach z całej gamy feromonów. Męski, konkretny, ekskluzywny, dominujący. Działanie własnie testuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 5 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2020 Ja nie miałem okazji nawet otworzyć. Nastały słabe czasy na testowanie ale trzymam kciuki może swoje IMPI otworzę jak się sytuacja ustabilizuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greentea Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2020 Zazdroszczę Wam tego IMPI, bo brzmi świetnie! Czekam na damską wersję tego produktu, mam nadzieję, że będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi