arek1985 Napisano 11 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2022 Witajcie, W pełnej wersji pheromax jest inny zapach niż próbki. Próbka była taka lekko słodka i bez zapachu alkoholu, co jest wyraźnie wyczuwalne w pełnej wersji. Pani ze sklepu mówi, że odbiór zapachu feromonów to sprawa indywidualna. No tak, ale to dotyczy tylko mnie. Jaki macie pomysł? Dodam, że próbka działała duuuużo lepiej. Ten praktycznie nie wywołuje żadnych reakcji ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 27 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2022 Cześć, może po prostu się trochę przyzwyczajasz do phx. Nie miałem próbki, kupiłem od razu duży flakon i za pierwszym razem to było piorunujące działanie (gorąco i wypieki na twarzy i czerwone uszy) :). Później już tego nie czułem ale nie dawałem znacząco większej dawki. Może być tak samo jak z testerami perfum, które są mocniejsze niż same perfumy. Co do zapachu to ja od zawsze czuję zapach piżma, innym jak to mówią "śmierdzi knurem" sprawa indywidualna a i tak się używa bo to wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PST79 Napisano 17 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń (edytowane) Witam, nie zakładam nowego wątku bo to bez sensu. Nurtuje mnie jedna rzecz. Według oficjalnych informacji dostępnych w różnych miejscach feromony są związkami bez zapachu. Zatem jakim cudem piszecie tutaj że mają zapach?? Albo mają zapach albo nie mają ?! Chyba nie uzyskam tutaj odpowiedzi. Edytowane 17 Styczeń przez PST79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń Z tego co wiem to feromony są zapachowe i bezzapachowe. Dużo zależy od tego, na jaki produkt się zdecydujesz Przeczytałam, że te feromony, które opisywane są jako bezzapachowe to i tak mają swoją "woń feromonową". Czy ją wyczuwamy to już pewnie zależy od naszego nosa. Osobiście stosuje Pheromax, który jest opisany jako bezzapachowy i mogę powiedzieć, że ja delikatną woń wyczuwam. Zupełnie mi on nie przeszkadza, aplikuje na niego perfumy i cieszę się efektami Trafiłam kiedyś na ciekawe badania o tym, jak różnie możemy odbierać zapach feromonów. Zachęcam do zgłębienia tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi