bartekus Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Witam Mam takie pytanie, a propo jakie feromony będąn najlepsze podczas zdawania prawa jazdy zastanawiam się nad NPA bo mam, ale nie wie mczy nie są za mocne i czy mnie przez tą dominacje egzaminator nie uleje. jakie mi doradzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 Polecam RM, Perfect Ten lub Chikarę. NPA jest agresywne i nie wiadomo jak zareaguje na Ciebie egzaminator. Możesz dominować, ale pytanie, czy on stanie się bardziej uległy, czy też bardziej impulsywny. Pierwsze trzy, które wymieniłem poprawią nastrój, zarówno Twój, jak i egzaminatora, otworzą go, powinien czuć się przy Tobie zrelaksowany i wesoły. Może stać się gadatliwy. Samochód, ze względu na zamkniętą przestrzeń, jest świetnym miejscem na testowanie feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekus Napisano 25 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 Tak przeczuwałem, że może tak być w NPA ta dominacja czasami odstrasza ludz, dlatego zastosuje chyba jednak coś słabszego Dzięki wielkie za radę nie pogardze tą informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom87 Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 ja uzylem probki chikary, wczesniej i mysle ze sporo pomoglo jak zdawalem na prawko, egzaminowala mnie kobieta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzka Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 ja uzylem probki chikary, wczesniej i mysle ze sporo pomoglo jak zdawalem na prawko, egzaminowala mnie kobieta:) a zdałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 ja mojego kolege spryskalem przed komisem chikara ( ale nie wiedzial czym to tylo wmowilem mu zeby cygarami nie czuc bylo) i nie wiem czy to to czy nie ,umial slabo ale zdal 650zl w kieszenie zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzka Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 ja mojego kolege spryskalem przed komisem chikara ( ale nie wiedzial czym to tylo wmowilem mu zeby cygarami nie czuc bylo) i nie wiem czy to to czy nie ,umial slabo ale zdal 650zl w kieszenie zostalo Może sie poprostu chłopak nauczył w końcu jeździć? Nie wierzysz w kumpla? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 ale moj przypadek to komis z egz na studiach aa co do prawa jazdy to nie znam przypadku takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzka Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 ale moj przypadek to komis z egz na studiach aa co do prawa jazdy to nie znam przypadku takiego... Aaa rpzepraszam, nieuważnie rpzeczytałam:) No ale... równie dobrze mógł się przecież nauczyć na komisa:) Ja parę dni temu miałam ustne zaliczenie, poszłam jak zwykle spryskana pheromaxem (a co!;D), wykładowca mi się przyglądał, uśmiechał, nawijałam i nawijałam ale i tak nie zrobił wyjątku i ulał mnie jak resztę, hehe. Myślę, że nie ma co wierzyć w cuda w tym przypadku. Czasem poprostu gdy nie masz wiedzy na stówę to fero Ci nie pomoże, ot uroki studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 nie no cos wiedzial ale nie tyle aby zdac mi sie wydaje zreszta sam mowil bo odrazu mial ze soba kase by za awans zaplacic itp dodam ze w komisji same panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzka Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 nie no cos wiedzial ale nie tyle aby zdac mi sie wydaje zreszta sam mowil bo odrazu mial ze soba kase by za awans zaplacic itp dodam ze w komisji same panie ok, więc nie będę nagować możliwości fero xD. Kto wie, kto wie... może rzeczywiście coś w tym jest, czas pokaze xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholala Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Ok a dla dziewczyny na exam na prawko-jakie feromony? Pheromax? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi